
Book Science of preparation and art of absorption of food
Written yet in the end the XIX century, a book "Science of preparation and art of absorption of food" is a literary monument and practical manual simultaneously. In her recipes are collected 790 dishes of the real Italian kitchen (paste, pizza, raviolis, ньокки, ризотто, бискотти and other great deal), complemented by histories about taste preferences and about traditions of preparation in the different areas of Italy, by anecdotes. And although some dishes today can show oneself strange, a reader will get not only aesthetic pleasure from reading of book but also able to prepare dishes on recipes the Italian hostesses trust that already more than one hundred years.
- Name of the Author
- Артузи Пеллегрино
- Language
- Russian
- Age
- 12
Reviews
More books on this topic
Book Roots of sky
125 UAH
113 UAH
Book Ann from Green Roofs
30 UAH
27 UAH
Book Rider without the head / of The...
73 UAH
66 UAH
Book Adventures of the brave soldier...
124 UAH
112 UAH
Book Financier
83 UAH
75 UAH
Book Simpleton
19 UAH
18 UAH
Book Save me, waltz
73 UAH
66 UAH
Book Magic mountain
98 UAH
89 UAH
Book Dark flower
34 UAH
31 UAH
Book Funeral notes
59 UAH
54 UAH
01/01/2024
Кулінарний шедевр і культурний скарб у одній книзі!
Книга "Наука приготування і мистецтво поглинання їжі" - це справжнє диво, яке поєднує в собі рецепти справжньої Італійської кухні та цікаві історичні відомості про традиції готування в Італії. Завдяки цій книзі читач може не лише насолодитися читанням про 790 блюд, від пасти до ризотто, але й відчути атмосферу справжньої італійської кухні. Історії про смакові переваги, анекдоти та рецепти, яким довіряють італійські господині вже століттями, роблять цю книгу незабутньою. Це справжній скарб для гурманів та любителів кулінарних витівок. Рекомендую кожному, хто цінує вишуканість і смак у їжі!