book type

Book Science of preparation and art of absorption of food

LR433930

Select the language of the book:

Russian
In stock
1  
391 UAH
352 UAH - 10%
Written yet in the end the XIX century, a book "Science of preparation and art of absorption of food" is a literary monument and practical manual simultaneously. In her recipes are collected 790 dishes of the real Italian kitchen (paste, pizza, raviolis, ньокки, ризотто, бискотти and other great deal), complemented by histories about taste preferences and about traditions of preparation in the different areas of Italy, by anecdotes. And although some dishes today can show oneself strange, a reader will get not only aesthetic pleasure from reading of book but also able to prepare dishes on recipes the Italian hostesses trust that already more than one hundred years.
Name of the Author
Артузи Пеллегрино
Language
Russian
Age
12

Reviews

Grade 


01/01/2024

Кулінарний шедевр і культурний скарб у одній книзі!

Книга "Наука приготування і мистецтво поглинання їжі" - це справжнє диво, яке поєднує в собі рецепти справжньої Італійської кухні та цікаві історичні відомості про традиції готування в Італії. Завдяки цій книзі читач може не лише насолодитися читанням про 790 блюд, від пасти до ризотто, але й відчути атмосферу справжньої італійської кухні. Історії про смакові переваги, анекдоти та рецепти, яким довіряють італійські господині вже століттями, роблять цю книгу незабутньою. Це справжній скарб для гурманів та любителів кулінарних витівок. Рекомендую кожному, хто цінує вишуканість і смак у їжі!

Write your review

Book Science of preparation and art of absorption of food

Written yet in the end the XIX century, a book "Science of preparation and art of absorption of food" is a literary monument and one practical manual...

Write your review

More books on this topic