
Книга Формула шоколаду. Техніка роботи з шоколадом
Багатократний чемпіон світу по кондитерському мистецтву Олена Шрамко в співавторстві з французьким шоколатье Жаком Пуленом створили не просту книгу, а справжній посібник з роботи з шоколадом. Вам відкриються головні тенденції роботи з продуктом, ексклюзивні рецепти і багато інше.Чому так важливо привносити до кожного свого творіння енергію? Як створити справжній кондитерський шедевр? Які головні принципи роботи з шоколадом? Тут ви знайдете відповіді на усі ці питання.Нова книга від гуру кондитерської майстерності Олени Шрамко буде корисна як досвідченим, так і початкуючим кондитерам і шеф-кухарям. Книга складається з чотирьох розділів, присвячених історії шоколаду, особливостям роботи з какао-бобами, технології приготування шоколадних цукерок і десертів, а також техніці роботи з шоколадом, - темперуванню, фарбуванню, виготовленню нарізних цукерок і трюфелів. Крім того, в книзі представлені декілька десятків авторських рецептів шоколаду і шоколадних цукерок, які можна відтворити на кухні ресторану або в кондитерському цеху.
- ФІО Автора
- Шрамко Олена Василівна
- Мова
- Російська
- Дата виходу
- 2019
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-05-09
Формула шоколаду - справжнє джерело натхнення для будь-якого шок
Ця книга, створена у співавторстві Олени Шрамко та Жака Пулена, дійсно вражає своєю глибиною та професіоналізмом. Вона не лише надає читачам унікальні рецепти та техніки роботи з шоколадом, але й розкриває секрети успішного кондитерського мистецтва. Кожен розділ книги пропонує читачеві нові знання та навички - від історії шоколаду до технології приготування шоколадних цукерок і десертів. Особливо вражає розділ про техніку роботи з шоколадом, де детально описані процеси темперування, фарбування та виготовлення нарізних цукерок і трюфелів. Ця книга буде корисною як досвідченим кондитерам, так і початкуючим шоколатьєрам, які прагнуть вдосконалити свої навички та створити справжні шедеври з шоколаду. Рекомендую кожному, хто цінує високу якість та справжнє мистецтво кондитерської справи!