
Book Formula of chocolate. Technique of work with a chocolate
Frequent world on a pastry art champion Elena Шрамко in co-authorship with French шоколатье Jacques Пуленом created a not simple book, and the real manual on work with a chocolate. you the main tendencies of work will confide in with a product, exclusive recipes and much other.Why is it so important to introduce energy in every creation? How to create the real pastry masterpiece? Which are main principles of work with a chocolate? Here you will find answers for all these questions.A new book from гуру of pastry mastery Elena Шрамко will be useful to both experience and beginning pastry cooks and head-cooks. A book consists of four divisions, sanctified to history of chocolate, features of work with cacaos-bobs, technology of preparation of chocolate candies and desserts, and also techniques of work with a chocolate, - темперированию, painting, making of the threaded candies and truffles. In addition, a few ten of authorial recipes of chocolate and chocolate candies, that can be reproduced on the kitchen of restaurant or in a pastry cook to the workshop, is presented in a book.
- Name of the Author
- Шрамко Елена Васильевна
- Language
- Russian
- Release date
- 2019
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
05/09/2023
Формула шоколаду - справжнє джерело натхнення для будь-якого шок
Ця книга, створена у співавторстві Олени Шрамко та Жака Пулена, дійсно вражає своєю глибиною та професіоналізмом. Вона не лише надає читачам унікальні рецепти та техніки роботи з шоколадом, але й розкриває секрети успішного кондитерського мистецтва. Кожен розділ книги пропонує читачеві нові знання та навички - від історії шоколаду до технології приготування шоколадних цукерок і десертів. Особливо вражає розділ про техніку роботи з шоколадом, де детально описані процеси темперування, фарбування та виготовлення нарізних цукерок і трюфелів. Ця книга буде корисною як досвідченим кондитерам, так і початкуючим шоколатьєрам, які прагнуть вдосконалити свої навички та створити справжні шедеври з шоколаду. Рекомендую кожному, хто цінує високу якість та справжнє мистецтво кондитерської справи!