
Книга Овочева ікра та лечо. Готуємо як професіонали!
Нас зараз не здивуєш свіжими овочами взимку, але ті, що були вирощені на власній дачі і збережені різними способами, ніщо не замінить. Наша книга призначається тим, хто хоче спробувати що-небудь нове. Вона ознайомить початкуючих хазяйок з азами консервації, а досвідченим підкаже, що ще можна приготувати з овочів.
- ФІО Автора
- Серикова Галина Олексіївна
- Мова
- Російська
- Вік
- 12
- Серія
- Кулінарні секрети (Рипол)
- Дата виходу
- 2014
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2022-02-06
Овочева ікра та лечо - кулінарний шедевр, який змінить ваш погля
Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто цінує смачну та корисну їжу. Автор детально розкриває всі секрети приготування овочевої ікри та лечо, вчить правильно зберігати овочі на зиму та розповідає про різноманітні способи консервації. Кожен рецепт супроводжується зрозумілими поясненнями та крок за кроком інструкціями, що робить процес готування легким та приємним. Після прочитання цієї книги ви точно почнете готувати як справжній професіонал! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче розширити свої кулінарні навички та насолодитися смачними овочевими стравами!