
Книга Рецепти щастя. Щоденник східного кулінара (збірка)
"Моя бабуся говорила, що приготування їжі - це можливість поділитися своєю любов'ю, щастям. Коли вона заливала пахлаву медовим сиропом, то пошепки наговорювала: "Нехай у все тих, у кого гіркота серця перевищує солодкість, зміниться доля до кращого. Коли вона посипала чебрецем гарячий плов з булгура, то закривала очі і продовжувала: "Нехай цей чебрець приносить спокій тим, хто втратив його. Їжа приносить щастя тільки тоді, коли вона приготована з душею. Цей щоденний і на перший погляд звичайний процес - додатковий шанс для кожного з нас відчути справжній смак життя".Эльчин Сафарли
- ФІО Автора
- Сафарли Эльчин
- Мова
- Російська
- Вік
- 16
- Дата виходу
- 2014
Відгуки
Відкриття для смакових рецепторів та душі!
"Рецепти щастя. Щоденник східного кулінара" - це справжнє відкриття для всіх, хто цінує не лише смачну їжу, а й душевність у кожному страві. Книга наповнена не лише рецептами, але й теплими спогадами, мудрістю та любов'ю, які автор передає через кожну сторінку. Читаючи цю книгу, ви переноситесь у світ ароматів та смаків, відчуваючи, що приготування їжі - це справжня магія, яка здатна зігріти не лише тіло, а й душу. Рекомендую цю книгу всім, хто шукає вдохновлення у кулінарії та прагне відчути справжній смак щастя!
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-10-14
Неймовірна книга, яка переносить вас у світ ароматів, смаків та
"Рецепти щастя. Щоденник східного кулінара" - це справжня перлина серед кулінарних книг. Автор, відтворюючи рецепти своєї бабусі, не лише дарує нам можливість приготувати смачні страви, а й вкладає в кожен рецепт краплю своєї душі та любові. Читаючи цю книгу, ви відчуваєте, що кожен страва - це не лише їжа, а справжнє щастя, яке можна поділитися з близькими. Рекомендую цю книгу як шанувальникам кулінарії, так і тим, хто цінує теплі спогади та родинні традиції!