Книга Рецепты счастья. Дневник восточного кулинара (сборник)

LR069234
Русский
В наличии
2  
137 грн
124 грн - 10%

«Моя бабушка говорила, что приготовление еды – это возможность поделиться своей любовью, счастьем. Когда она заливала пахлаву медовым сиропом, то шепотом наговаривала: “Пусть у всех тех, у кого горечь сердца превышает сладость, переменится судьба к лучшему. Когда она посыпала чабрецом горячий плов из булгура, то закрывала глаза и продолжала: “Пусть этот чабрец приносит спокойствие тем, кто потерял его. Еда приносит счастье только тогда, когда она приготовлена с душой. Этот ежедневный и на первый взгляд обычный процесс – дополнительный шанс для каждого из нас ощутить настоящий вкус жизни».

Эльчин Сафарли

ФИО Автора
Сафарли Эльчин
Количество страниц
458
Язык
Русский
Переплет
Твердый
Возраст
16
Дата выхода
2014

Отзывы

Оценка: 


2023-10-14

Неймовірна книга, яка переносить вас у світ ароматів, смаків та

"Рецепти щастя. Щоденник східного кулінара" - це справжня перлина серед кулінарних книг. Автор, відтворюючи рецепти своєї бабусі, не лише дарує нам можливість приготувати смачні страви, а й вкладає в кожен рецепт краплю своєї душі та любові. Читаючи цю книгу, ви відчуваєте, що кожен страва - це не лише їжа, а справжнє щастя, яке можна поділитися з близькими. Рекомендую цю книгу як шанувальникам кулінарії, так і тим, хто цінує теплі спогади та родинні традиції!

Оценка: 


2023-06-20

Відкриття для смакових рецепторів та душі!

"Рецепти щастя. Щоденник східного кулінара" - це справжнє відкриття для всіх, хто цінує не лише смачну їжу, а й душевність у кожному страві. Книга наповнена не лише рецептами, але й теплими спогадами, мудрістю та любов'ю, які автор передає через кожну сторінку. Читаючи цю книгу, ви переноситесь у світ ароматів та смаків, відчуваючи, що приготування їжі - це справжня магія, яка здатна зігріти не лише тіло, а й душу. Рекомендую цю книгу всім, хто шукає вдохновлення у кулінарії та прагне відчути справжній смак щастя!

Напишите свой отзыв

Книга Рецепты счастья. Дневник восточного кулинара (сборник)

«Моя бабушка говорила, что приготовление еды – это возможность поделиться своей любовью, счастьем. Когда она заливала пахлаву медовым сиропом, то шепотом наг...

Напишите свой отзыв

Еще книги этого автора

Еще книги этой тематики