Книга Заготовлюємо птаха, м'ясо, рибу. Копчення, консервація, в'ялення, приготування ковбас

LR024772
Російська
В наявності
2  
89 грн
81 грн - 10%
Справжня кулінарна енциклопедія для любителів м'яса і риби! Детальні описи і ради від професіоналів, ілюстрації і безліч рецептів. Ця книга допоможе вам без особливих зусиль навчитися готувати изысканнейшие делікатеси! Ви зможете робити тушковане м'ясо зі свинини, баранини, птаха або рибні консерви, а також мисливські ковбаски, салямі, суджук, зельц, ліверну ковбасу або кров'янку в домашніх умовах. Рецепти бастурмы, в'яленою скумбрії, балика з коропа, копченого ляща або оселедця - все в одній книзі. Відмінний смачний подарунок!
Кількість сторінок
250
Мова
Російська
Обкладинка
Тверда
Вік
12
Дата виходу
2016

Відгуки

Оцінка: 


2024-03-12

Неймовірно корисна книга для шанувальників вишуканих страв з м'я

Ця кулінарна енциклопедія просто неймовірна - вона містить безліч корисних порад, детальних ілюстрацій та рецептів, які допоможуть вам стати справжнім майстром у готуванні делікатесів. Автори книги докладно розповідають про процеси копчення, консервації, в'ялення та приготування ковбас, дозволяючи вам створити найсмачніші страви в домашніх умовах. Ви зможете приготувати різноманітні страви з м'яса та риби, від класичних до екзотичних, і порадувати себе та близьких справжніми шедеврами кулінарного мистецтва. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує вишукані страви та хоче розширити свої кулінарні навички!

Оцінка: 


2023-12-15

Не вражає

Книга "Заготовлюємо птаха, м'ясо, рибу" залишає бажати кращого. Хоча вона містить безліч рецептів та порад щодо копчення, консервації та в'ялення, але вона не вражає своєю оригінальністю та новаторством. Деякі рецепти здаються занадто загальними, а інформація про процеси готування може бути більш детальною. Я сподівався на більше креативних підходів та нестандартних рішень. Тим не менше, книга може бути корисною для початківців у готуванні та тих, хто шукає базові рецепти для страв з м'яса та риби.

Напишіть свій відгук

Книга Заготовлюємо птаха, м'ясо, рибу. Копчення, консервація, в'ялення, приготування ковбас

Справжня кулінарна енциклопедія для любителів м'яса і риби! Детальні описи і ради від професіоналів, ілюстрації і безліч рецептів. Ця книга помож...

Напишіть свій відгук

Ще книги цієї тематики