Книга Заготавливаем птицу, мясо, рыбу. Копчение, консервирование, вяление, приготовление колбас

LR024772
Русский
В наличии
2  
89 грн
81 грн - 10%

Настоящая кулинарная энциклопедия для любителей мяса и рыбы! Подробные описания и советы от профессионалов, иллюстрации и множество рецептов. Эта книга поможет вам без особого труда научиться готовить изысканнейшие деликатесы! Вы сможете делать тушенку из свинины, баранины, птицы или рыбные консервы, а также охотничьи колбаски, салями, суджук, зельц, ливерную колбасу или кровянку в домашних условиях. Рецепты бастурмы, вяленой скумбрии, балыка из карпа, копченого леща или сельди – все в одной книге. Отличный вкусный подарок!

Количество страниц
250
Язык
Русский
Переплет
Твердый
Возраст
12
Дата выхода
2016

Отзывы

Оценка: 


2024-03-12

Неймовірно корисна книга для шанувальників вишуканих страв з м'я

Ця кулінарна енциклопедія просто неймовірна - вона містить безліч корисних порад, детальних ілюстрацій та рецептів, які допоможуть вам стати справжнім майстром у готуванні делікатесів. Автори книги докладно розповідають про процеси копчення, консервації, в'ялення та приготування ковбас, дозволяючи вам створити найсмачніші страви в домашніх умовах. Ви зможете приготувати різноманітні страви з м'яса та риби, від класичних до екзотичних, і порадувати себе та близьких справжніми шедеврами кулінарного мистецтва. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує вишукані страви та хоче розширити свої кулінарні навички!

Оценка: 


2023-12-15

Не вражає

Книга "Заготовлюємо птаха, м'ясо, рибу" залишає бажати кращого. Хоча вона містить безліч рецептів та порад щодо копчення, консервації та в'ялення, але вона не вражає своєю оригінальністю та новаторством. Деякі рецепти здаються занадто загальними, а інформація про процеси готування може бути більш детальною. Я сподівався на більше креативних підходів та нестандартних рішень. Тим не менше, книга може бути корисною для початківців у готуванні та тих, хто шукає базові рецепти для страв з м'яса та риби.

Напишите свой отзыв

Книга Заготавливаем птицу, мясо, рыбу. Копчение, консервирование, вяление, приготовление колбас

Настоящая кулинарная энциклопедия для любителей мяса и рыбы! Подробные описания и советы от профессионалов, иллюстрации и множество рецептов. Эта книга помож...

Напишите свой отзыв

Еще книги этой тематики