
Книга Заготовлюємо птаха, м'ясо, рибу. Копчення, консервація, в'ялення, приготування ковбас
Справжня кулінарна енциклопедія для любителів м'яса і риби! Детальні описи і ради від професіоналів, ілюстрації і безліч рецептів. Ця книга допоможе вам без особливих зусиль навчитися готувати изысканнейшие делікатеси! Ви зможете робити тушковане м'ясо зі свинини, баранини, птаха або рибні консерви, а також мисливські ковбаски, салямі, суджук, зельц, ліверну ковбасу або кров'янку в домашніх умовах. Рецепти бастурмы, в'яленою скумбрії, балика з коропа, копченого ляща або оселедця - все в одній книзі. Відмінний смачний подарунок!
- Мова
- Російська
- Вік
- 12
- Дата виходу
- 2016
Відгуки
Не вражає
Книга "Заготовлюємо птаха, м'ясо, рибу" залишає бажати кращого. Хоча вона містить безліч рецептів та порад щодо копчення, консервації та в'ялення, але вона не вражає своєю оригінальністю та новаторством. Деякі рецепти здаються занадто загальними, а інформація про процеси готування може бути більш детальною. Я сподівався на більше креативних підходів та нестандартних рішень. Тим не менше, книга може бути корисною для початківців у готуванні та тих, хто шукає базові рецепти для страв з м'яса та риби.
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2024-03-12
Неймовірно корисна книга для шанувальників вишуканих страв з м'я
Ця кулінарна енциклопедія просто неймовірна - вона містить безліч корисних порад, детальних ілюстрацій та рецептів, які допоможуть вам стати справжнім майстром у готуванні делікатесів. Автори книги докладно розповідають про процеси копчення, консервації, в'ялення та приготування ковбас, дозволяючи вам створити найсмачніші страви в домашніх умовах. Ви зможете приготувати різноманітні страви з м'яса та риби, від класичних до екзотичних, і порадувати себе та близьких справжніми шедеврами кулінарного мистецтва. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує вишукані страви та хоче розширити свої кулінарні навички!