book type

Книга Риба – цариця столу

FU782250

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

Не дарма в минулі часи в закладах громадського харчування щочетверга був днем рибним. І хоча риба на відміну від м'яса ніколи не вважалася «енергетичною» їжею через невисоку калорійність, її основна цінність — у легкозасвоюваному білку. У рибі є всі незамінні амінокислоти. 200 г продукту на день — і ви отримуєте добову норму. привертають увагу дієтологів. Її рекомендують, наприклад, при проблемах зі шлунком та щитовидною залозою, при ожирінні та серцево-судинних захворюваннях. Втім, риба – це не тільки надзвичайно корисно, а й дуже смачно. Не дарма, за свідченням французького письменника XVI століття Мішеля де Монтеня, вельможі середньовічної Європи надавали перевагу стравам з риби м'ясним, посилаючись на їхню особливу вишуканість. ».Всі вони отримали найвищу оцінку наших читачів!



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Збірка рецептів
Мова
Українська
Дата виходу
2006

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Риба – цариця столу

Не дарма в минулі часи в закладах громадського харчування щочетверга був днем рибним. І хоча риба на відміну від м'яса ніколи не вважалася «енергетичною» їже...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики