
Книга Як приготувати каву: 68 рецептів
Натуральна кава - це насіння (зерна) плодів тропічного кавового дерева. Відома велика кількість сортів та різновидів кави. Найкращою вважають каву мокко. У цієї кави дрібна яйцева форма сірувато-зелене зерно. Настої мокко екстрактивні, ароматичні і, як кажуть фахівці, «оксамитові». Напої з натуральної кави мають тонкий, приємний аромат і смак. Каву цінують також і за її тонізуючі властивості. Помірна кількість натуральної кави здоровій людині корисна. Кава збуджує нервову систему, підвищує працездатність організму, покращує обмін речовин, роботу серця, органів дихання. Чашку ароматної приємно-гіркої чорної кави подають після обіду або вечері. Кава з молоком або вершками добре доповнює сніданок. Смачними є також холодні кавові напої.
- ФІО Автора
- Збірка рецептів
- Мова
- Російська
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн