book type

Книга Як приготувати каву: 68 рецептів

FR065368

Виберіть мову книги:

Російська
В наявності
0  
25 грн
23 грн - 10%

Натуральна кава - це насіння (зерна) плодів тропічного кавового дерева. Відома велика кількість сортів та різновидів кави. Найкращою вважають каву мокко. У цієї кави дрібна яйцева форма сірувато-зелене зерно. Настої мокко екстрактивні, ароматичні і, як кажуть фахівці, «оксамитові». Напої з натуральної кави мають тонкий, приємний аромат і смак. Каву цінують також і за її тонізуючі властивості. Помірна кількість натуральної кави здоровій людині корисна. Кава збуджує нервову систему, підвищує працездатність організму, покращує обмін речовин, роботу серця, органів дихання. Чашку ароматної приємно-гіркої чорної кави подають після обіду або вечері. Кава з молоком або вершками добре доповнює сніданок. Смачними є також холодні кавові напої.

ФІО Автора
Збірка рецептів
Мова
Російська

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Як приготувати каву: 68 рецептів

Натуральна кава - це насіння (зерна) плодів тропічного кавового дерева. Відома велика кількість сортів та різновидів кави. Найкращою вважають каву мокко. У ц...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики