book type

Книга Золотий вус у кулінарії. Настоянки, страви з овочів, випічка та салати

FU696859

Виберіть мову книги:

Українська
Немає в наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

Золотий вус відомий багатьом як незамінна лікарська рослина, з якої можна приготувати безліч лікувальних засобів – мазі, бальзами, настоянки та інше. У цьому виданні цю відому культуру ми розглянемо з іншого боку: як компонент при приготуванні найрізноманітніших страв – супів, салатів, випічки, напоїв та багато іншого.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Екатерина Андреева Алексеевна
Мова
Українська
Дата виходу
2007

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Золотий вус у кулінарії. Настоянки, страви з овочів, випічка та салати

Золотий вус відомий багатьом як незамінна лікарська рослина, з якої можна приготувати безліч лікувальних засобів – мазі, бальзами, настоянки та інше. У цьому...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики