
Книга Імператорська кухня, XIX - початок XX століття
У книзі розказано чимало цікавого і часом несподіваного про складну організацію процесів харчування всіх категорій мешканців імператорських резиденцій - від сімейств монархів і високопоставлених придворних до штатних палацових служителів і тисяч людей, запрошених на свято. та асортимент спиртних напоїв на царських столах. Про те, як контролювалася якість харчування та забезпечувалась безпека на імператорських кухнях, про особливості харчування государів поза стінами резиденцій, у польових умовах – на війні, на полюванні, під час заміських пікніків.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Александр Соколов Ростиславович
Игорь Зимин Викторович
Илья Лазерсон Исаакович - Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2014
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Десятирічна річниця
11 грн
10 грн
Книга Перші Київські князі
11 грн
10 грн
Книга Любові усі віки
20 грн
18 грн
Книга Усі щасливі сім'ї
17 грн
16 грн
Книга В ім'я Гуччи. Мемуари дочки
126 грн
114 грн
Книга Розвідник "Мертвого сезону"
69 грн
63 грн
Книга Наука перемагати
25 грн
23 грн
Книга "Геть сором"!. Сексуальний...
64 грн
58 грн
Книга Жити і захоплювати. Синди Кроуфорд
125 грн
113 грн
Книга Як вкрасти короля? Історія...
117 грн
106 грн
2023-10-18
Неперевершене занурення в кулінарну історію імперії!
Книга "Імператорська кухня, XIX - початок XX століття" відкриває перед читачем захоплюючий світ кулінарних традицій та організації харчування в імператорських резиденціях. Автор детально описує не лише асортимент страв, які подавалися на царських столах, а й складні процеси, що стояли за їх приготуванням. Це не просто книга про їжу, а справжній культурний аналіз, який дозволяє зрозуміти, як харчування впливало на соціальні відносини та статус людей у той час. Особливо цікаво дізнатися про специфіку харчування монархів у польових умовах, що додає ще більше глибини до розуміння життя в імперії. Хоча переклад тексту іноді має недоліки, загальна якість викладу та інформації вражає. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться історією, кулінарією та культурою!