book type

Книга Найсмачніші грибочки. Від супів до солоних у бочці

FU377019

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

Російські знаються на грибах! У жодній іншій країні світу немає стільки любителів «тихого полювання», як у Росії, і відповідно рецептів з приготування та заготівлі цих чудо-творів природи у нас теж рекордна кількість. Гриби використовують для приготування перших страв: дуже смачні борщ, локшина та інші супи з грибами. Гриби чудово поєднуються з овочами, тому вони добрі і у других стравах. Найпопулярніші холодні грибні закуски - грибна ікра, солоні гриби, бутерброди, паштети, салати. А вже хрумкий солоний груздь чи круте мариноване маслю під стопку… Слинки течуть!



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Агафья Звонарева Тихоновна
Мова
Українська
Дата виходу
2011

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Найсмачніші грибочки. Від супів до солоних у бочці

Російські знаються на грибах! У жодній іншій країні світу немає стільки любителів «тихого полювання», як у Росії, і відповідно рецептів з приготування та заг...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики