
Книга Найсмачніші грибочки. Від супів до солоних у бочці
Російські знаються на грибах! У жодній іншій країні світу немає стільки любителів «тихого полювання», як у Росії, і відповідно рецептів з приготування та заготівлі цих чудо-творів природи у нас теж рекордна кількість. Гриби використовують для приготування перших страв: дуже смачні борщ, локшина та інші супи з грибами. Гриби чудово поєднуються з овочами, тому вони добрі і у других стравах. Найпопулярніші холодні грибні закуски - грибна ікра, солоні гриби, бутерброди, паштети, салати. А вже хрумкий солоний груздь чи круте мариноване маслю під стопку… Слинки течуть!
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Агафья Звонарева Тихоновна
- Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2011
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн