book type

Книга Заготівлі. Солення, мочення, квашення, маринування

FU225356

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

Незважаючи на те, що соління, мочення, квашення та маринування безпосередньо відносяться до заготівлі овочів та фруктів, це абсолютно різні процеси переробки, придатні для різних видів плодів та овочів. З нашою книгою ви легко впораєтеся з будь-яким із них і здивуєте своїх близьких смачними ласощами і взимку, і влітку!



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Сергей Кашин Павлович
Мова
Українська
Дата виходу
2014

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Заготівлі. Солення, мочення, квашення, маринування

Незважаючи на те, що соління, мочення, квашення та маринування безпосередньо відносяться до заготівлі овочів та фруктів, це абсолютно різні процеси переробки...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики