book type

Книга Турецька кухня

FU080507

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
25 грн
23 грн - 10%

Турецька кухня входить до трійки найкращих кухонь світу (після французької та китайської). Вона славиться своїм різноманіттям та давністю. У знаменитій Османській імперії їжа зводилася до культу. Уявіть собі палац Топкапі у Стамбулі. Там у XVII ст. жило близько 13 тисяч кухарів, причому кожен спеціалізувався у приготуванні лише однієї страви. Величезне значення країни надавалося якості продукції. Каравани вивозили з Туреччини продукти, напої, спеції, але тільки з дозволу спеціальної організації, яка ставить свій знак якості. Чесні торговці, що були членами цього своєрідного ВТК, оголошувалися святими і могли у святкові дні возити прикрашені вози з товаром по столиці. Далася взнаки і багатонаціональна історія країни. На території сучасної Туреччини в різні часи жили греки, ассирійці, перси, араби, сельджуки, тюрки, курди, вірмени та інші народи, кожен зробив свій внесок у розвиток культури, у тому числі й кухні.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Збірка рецептів
Мова
Українська

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Турецька кухня

Турецька кухня входить до трійки найкращих кухонь світу (після французької та китайської). Вона славиться своїм різноманіттям та давністю. У знаменитій Осман...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики