
Книга Ваніль
У цій книзі зібрана інформація, яка в даний час розкидана за числом журналів, що постійно зростає. Написана експертами, кожен з яких має багаторічний досвід роботи у своїй галузі, книга надає останні відомості щодо вирощування, обробки та використання ванілі. Вона забезпечує унікальний і всебічний огляд біології ванільної ліани, властивостей її ароматних стручків та виробничих процесів у всьому світі – починаючи від посадки і закінчуючи контролем якості та ринковими тенденціями. безперечно, буде довгі роки служити вичерпним джерелом відомостей та стандартним довідником для тих, хто цікавиться цією культурою, включаючи виробників, флейвористів, дослідників та споживачів.
- ФІО Автора
- Мишель Гризони
Эрик Оду - Мова
- Російська
- Перекладач
- l_eonid
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Біологія бажання: чому...
176 грн
159 грн
Книга Дівчинка, яка мчала в казковій...
131 грн
118 грн
Книга Клеймо творця
76 грн
69 грн
Книга Омана Бога
146 грн
132 грн
Книга Yerba Mate: Мате. Мате. Мати
86 грн
78 грн
Книга Втеча від самотності
146 грн
132 грн
Книга Термодинаміка для чайників®
146 грн
132 грн
Книга Егоїстичний ген: видання до...
196 грн
177 грн
Книга Тому нудьгують в утопії. Роман....
137 грн
124 грн
Книга Соціобіологія: новий синтез
196 грн
177 грн
2022-12-26
Незамінний довідник для всіх, хто цікавиться ваніллю!
Ця книга стала справжнім відкриттям для мене. Вона зібрала в одному місці всю необхідну інформацію про вирощування, обробку та використання ванілі, яка раніше була розкидана по численним журналам і статтям. Автори, які є експертами у своїй галузі, дійсно знають, про що говорять, і це відчувається на кожній сторінці. Особливо вразила детальна інформація про біологію ванільної ліани та виробничі процеси, які проходять у різних країнах. Книга не лише надає корисні поради для виробників, але й відкриває нові горизонти для флейвористів і дослідників. Я впевнений, що цей довідник залишиться актуальним ще на багато років вперед і стане незамінним джерелом знань для всіх, хто хоче глибше зануритися у світ ванілі. Рекомендую всім, хто цікавиться агрономією, кулінарією та ароматами!