book type

Книга Спеції та приправи

FR638159

Виберіть мову книги:

Російська
В наявності
1  
95 грн
86 грн - 10%

У звичному розумінні спеції – це смако-ароматичні добавки до їжі, що мають рослинне походження. Насправді спеціями слід вважати групу продуктів, призначених для присмачування їжі, поліпшення смаку та аромату продуктів, а також зміни консистенції страв. Вони можуть бути як природними (сіль, агар-агар, желатин, пряні трави та овочі тощо), так і отриманими штучним способом (синтетичні замінники спецій та прянощів). історії поширення, технології обробки та виробництва, застосування в кулінарії, народній та традиційній медицині.

ФІО Автора
Сергей Кашин Павлович
Мова
Російська

Відгуки

Оцінка: 


2022-08-15

Незамінний путівник у світ смаків!

Книга "Спеції та приправи" - це справжнє відкриття для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Автор детально описує не тільки різноманітні спеції, але й їх історію, технології обробки та виробництва, що робить цю книгу не лише кулінарним посібником, а й захоплюючим чтивом. Я дізнався багато нового про натуральні та синтетичні спеції, їхнє застосування не тільки в кулінарії, а й у народній медицині. Особливо вразила інформація про те, як правильно поєднувати різні спеції для досягнення найкращого смаку страв. Ця книга стала для мене справжнім джерелом натхнення, і я вже не можу дочекатися, щоб спробувати нові рецепти з використанням спецій, про які дізнався. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити свої кулінарні навички та розширити свій гастрономічний кругозір!

Напишіть свій відгук

Книга Спеції та приправи

У звичному розумінні спеції – це смако-ароматичні добавки до їжі, що мають рослинне походження. Насправді спеціями слід вважати групу продуктів, призначених ...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики