Книга Система управления технологическими процессами пищевых производств

LR717354
Русский
В наличии
1  
156 грн
141 грн - 10%

В учебном пособии показана сущность процесса управления, способы моделирования, методы и функции управления технологическими процессами пищевого производства. Рассмотрена стандартизация при разработке систем управления, автоматические системы регулирования, системы управления типовыми объектами, разработка систем автоматизации, роль микропроцессорной техники в системе управления. Показаны инженерно-психологические особенности человека-оператора.

ФИО Автора
Евсюков Владимир Николаевич
Количество страниц
301
Язык
Русский
Переплет
Твердый
Дата выхода
2009

Отзывы

Оценка: 


2022-12-03

Система управління технологічними процесами харчових виробництв

Цей посібник є важливим джерелом знань про сучасні методи управління технологічними процесами в галузі харчового виробництва. Автори докладно розглядають основні аспекти управління, починаючи від моделювання і стандартизації, і закінчуючи роллю мікропроцесорної техніки. Книга містить велику кількість прикладів, які допомагають краще зрозуміти та застосувати теоретичні знання на практиці. Чітко структурований матеріал дозволяє легко засвоювати інформацію, а практичні поради допомагають вирішувати реальні завдання у сфері управління технологічними процесами. Рекомендую цю книгу як студентам, так і професіоналам, які цікавляться питаннями оптимізації виробництва та підвищення ефективності управління.

Напишите свой отзыв

Книга Система управления технологическими процессами пищевых производств

В учебном пособии показана сущность процесса управления, способы моделирования, методы и функции управления технологическими процессами пищевого производства...

Напишите свой отзыв

Еще книги этой тематики