Книга Правила кухни: библия общепита. Идеальная модель ресторанного бизнеса. Книга 1: Теория

LR665037
Русский
В наличии
3  
134 грн
121 грн - 10%

Эта книга о том, как готовить профессионально вкусную еду, не потеряв при этом деньги, здоровье и разум. У Оксаны Путан всё просто. Готовить – просто, в чем уже убедились тысячи восторженных читателей. А сейчас Оксана разложила общепит на молекулы.

В формате PDF A4 сохранен издательский дизайн.

ФИО Автора
Путан Оксана Валерьевна
Количество страниц
427
Язык
Русский
Переплет
Твердый
Возраст
16
Серия
Кулинария. Правила кухни
Дата выхода
2019

Отзывы

Оценка: 


2024-03-18

Відмінна книга для початківців у гастрономічному світі!

"Правила кухні" - це дійсно ідеальний посібник для тих, хто тільки починає свій шлях у галузі громадського харчування. Автор дуже детально розглядає теорію готування, надаючи чіткі пояснення та корисні поради. Книга містить багато практичних прикладів та рецептів, які допоможуть вам розібратися у світі кулінарії. Читаючи цю книгу, ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, готовим до великих досягнень у гастрономічній сфері. Рекомендую для всіх, хто мріє про кулінарну майстерність!

Оценка: 


2023-04-17

Просто неймовірна книга для всіх, хто цікавиться гастрономією та

"Правила кухні" - це справжня біблія громадського харчування, яка вчить не лише готувати смачну їжу, а й керувати ресторанним бізнесом на професійному рівні. Автор Оксана Плутаний подає матеріал доступно та зрозуміло, розкриваючи всі тонкощі готування та організації роботи кухні. Ця книга - справжній скарб для будь-якого шеф-кухаря або власника ресторану, який прагне до вдосконалення своєї справи. Рекомендую кожному, хто хоче стати справжнім професіоналом у галузі гастрономії!

Оценка: 


2022-11-12

Не відповідає очікуванням

Придбавши цю книгу, я сподівався на більше практичних порад та рецептів, але, на жаль, вона виявилася більш теоретичною, ніж я очікував. Хоча автор розкриває деякі аспекти гастрономії досить докладно, але мені здалося, що бракує конкретики та практичних вправ. Деякі розділи здаються занадто загальними та віддаленими від реальності кулінарного світу. Якщо ви шукаєте конкретні рецепти та поради, ця книга може вас розчарувати. Але для тих, хто цікавиться теорією гастрономії, вона може бути корисною.

Напишите свой отзыв

Книга Правила кухни: библия общепита. Идеальная модель ресторанного бизнеса. Книга 1: Теория

Эта книга о том, как готовить профессионально вкусную еду, не потеряв при этом деньги, здоровье и разум. У Оксаны Путан всё просто. Готовить – просто, в чем ...

Напишите свой отзыв

Еще книги этого автора

Еще книги этой тематики