Book Textbook of manager of pizzeria

LU966433
Ukrainian
In stock
5  
126 UAH
114 UAH - 10%
It is the second book from series "Textbooks for pizza", and she tells about basic directions of activity of manager (leader of pizzeria), namely is a personnel, operating activity, quality of the produced products, maintenance of customers, maintenance of apartment, a sanitation is personal and productive, hygiene of foodstuffs, urgent situations, delivery. Most managers grow from пиццайоло, and then many do the next step most important in life - they aim to become the proprietors of that pizzeria that is managed. These proprietors usually knowing and most profitable.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias
Number of pages
405
Language
Ukrainian
Cover
Hard
Age
12
Release date
2021

Reviews

Grade 


02/11/2025

Чудовий посібник для професіоналів!

Я був приємно здивований змістом цієї книги. Вона охоплює всі аспекти управління піцерією, від управління персоналом до контролю якості продукції. Я особливо оцінив розділ про обслуговування клієнтів, адже це одна з ключових складових успіху будь-якого ресторану. Книга написана зрозумілою мовою, і я вважаю, що вона стане в нагоді не лише менеджерам, а й власникам піцерій. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, я вважаю, що ця книга варта уваги і може стати чудовим ресурсом для всіх, хто прагне до успіху в ресторанному бізнесі.

Grade 


07/30/2024

Непоганий старт для новачків у бізнесі

Ця книга є чудовим стартовим ресурсом для тих, хто тільки починає свою кар'єру в управлінні піцерією. Вона охоплює всі основні аспекти, які потрібно знати, і надає корисні поради щодо організації роботи. Однак, я вважаю, що деякі теми могли б бути розкриті глибше, особливо в частині управління фінансами та маркетингу. Незважаючи на це, книга дає хорошу базу для розуміння основ менеджменту в ресторанній сфері. Я б рекомендував її всім, хто хоче отримати знання про цю галузь.

Grade 


01/28/2024

Відмінний посібник для майбутніх менеджерів піцерій!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі управління піцерією. Автор детально описує всі аспекти роботи менеджера, починаючи від управління персоналом і закінчуючи питаннями санітарії та гігієни. Я особливо ціную практичні поради щодо обслуговування клієнтів і управління якістю продукції. Книга написана зрозумілою мовою, що робить її доступною навіть для тих, хто тільки починає свій шлях у цій сфері. Я б рекомендував її всім, хто мріє про власну піцерію, адже вона дає чітке уявлення про всі нюанси управління бізнесом. Чудова робота!

Grade 


12/26/2023

Корисна, але з недоліками

Ця книга дійсно містить багато корисної інформації для менеджерів піцерій, але я помітив кілька недоліків. По-перше, деякі частини тексту виглядають так, ніби вони були переведені автоматично, і це дійсно вплинуло на сприйняття. Деколи важко зрозуміти, що саме автор хотів донести. По-друге, я б хотів бачити більше прикладів з реального життя, які б ілюстрували описані концепції. Незважаючи на це, книга все ще є хорошим ресурсом для тих, хто хоче покращити свої навички управління в ресторанному бізнесі.

Grade 


10/26/2022

Не зовсім те, що очікував

Коли я купував цю книгу, сподівався на більш детальне розкриття теми управління піцерією. Хоча в ній є багато корисної інформації, я вважаю, що деякі розділи виглядають поверхнево. Наприклад, питання невідкладних ситуацій та доставки могли б бути розглянуті більш детально. Також, як вже згадувалося, якість перекладу залишає бажати кращого. Книга може бути корисною для початківців, але для тих, хто вже має досвід, вона може не дати багато нового.

Write your review

Book Textbook of manager of pizzeria

It is the second book from series "Textbooks for pizza", and she tells about basic directions of activity of manager (leader of pizzeria), namely - persons...

Write your review

More books by this author

More books on this topic