book type

Book Sausage. Sausage production: handicraft and home

LU786628

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
5  
234 UAH
211 UAH - 10%
Do you know, when humanity partook sausages first time? Do you know, that the invention of Viennese sausage caused at one time indignation at the workshop of German колбасников? Are phosphates and nitrites how so dangerous? How to prepare sausage on an own kitchen? But as to build the production? And also, that did happen to мини-пигом by name Хамон? Unexpected historical facts, stories from complete burdens and gambles of farmer life in Russia, technologies and recipes is all finds reader in the appetizing labour of "Колбасология", devoted, as follows from the name, one of favourite foods on our table.Author of book - one of the best колбасников of Russia, man of encyclopaedic knowledge in area of grocery/pl Andrey Куспиц. "Колбасология" opens the series of his labours sanctified to the base necessity of man - meal. But this base necessity is refracted in to authorial philosophy, transformed through pleasure in work, and in the total becomes the real art.A publishing design is stored in the format of PDF A4.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Куспиц Андрей
Language
Ukrainian
Age
16
Series
Culinary opening (Эксмо)
Release date
2020

Reviews

Grade 


11/25/2024

Неймовірна подорож у світ ковбас!

"Колбасология" - це не просто книга про ковбаси, це справжня подорож в історію та культуру цього улюбленого продукту. Андрій Куспиц вдало поєднує наукові факти з особистими історіями, що робить читання захоплюючим і пізнавальним. Я дізнався багато нового про історію ковбас, технології їх виробництва та навіть про етичні питання, пов'язані з харчуванням. Рецепти, які наводяться в книзі, надихнули мене спробувати приготувати ковбасу вдома, і я не шкодую про це! Це справжня знахідка для всіх гурманів і любителів кулінарії. Рекомендую всім!

Grade 


11/15/2024

Захоплююча та пізнавальна!

"Колбасология" - це книга, яка відкриває нові горизонти для всіх, хто цікавиться гастрономією. Андрій Куспиц вміло поєднує історію, культуру та технології виробництва ковбас, що робить її читання справжнім задоволенням. Я був вражений, дізнавшись про історичні факти, які я ніколи не чув раніше, і це додало глибини моєму розумінню цього продукту. Рецепти дуже доступні, і я вже спробував приготувати кілька видів ковбаси вдома. Результат перевершив усі мої очікування! Рекомендую цю книгу всім, хто любить смачну їжу і хоче дізнатися більше про її приготування.

Grade 


05/25/2024

Чудова книга для домашніх кулінарів!

"Колбасология" - це справжня знахідка для тих, хто хоче навчитися готувати ковбаси вдома. Куспиц ділиться своїми знаннями та досвідом, що робить цю книгу не лише пізнавальною, але й практичною. Я спробував кілька рецептів, і вони вийшли просто відмінними! Крім того, історичні факти та анекдоти про ковбаси роблять читання ще більш цікавим. Я вважаю, що ця книга повинна бути в бібліотеці кожного, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Відмінна робота!

Grade 


04/05/2023

Не зовсім те, що очікував

Я придбав "Колбасологію" з надією дізнатися більше про технології виробництва ковбас, але, на жаль, книга виявилася більш історичною, ніж технічною. Хоча деякі факти були цікавими, я б хотів більше практичних порад і детальних інструкцій. Деякі розділи були занадто загальними і не давали достатньо інформації для тих, хто серйозно хоче займатися ковбасним виробництвом. Можливо, ця книга більше підійде для загального ознайомлення з темою, але не для професіоналів.

Grade 


09/12/2022

Книга з потенціалом, але з недоліками

"Колбасология" має безумовно цікаві моменти та багато корисної інформації, але, на жаль, деякі розділи виглядають поверхнево. Я очікував більше деталей про процеси виробництва та технології, які використовуються в ковбасному бізнесі. Переклад тексту, хоча і якісний, іноді викликав труднощі в розумінні, що заважало повноцінному сприйняттю матеріалу. Проте, книга все ще варта уваги, особливо для тих, хто тільки починає знайомитися з темою. Я б рекомендував її, але з обережністю.

Write your review

Book Sausage. Sausage production: handicraft and home

Do you know, when humanity partook sausages first time? Whether you know, that the invention of Viennese sausage caused at one time indignation at a workshop German to...

Write your review

More books on this topic