book type

Книга Колбасология. Колбасное производство: ремесленное и домашнее

LU786628

Выберите язык книги:

Украинский
В наличии
5  
234 грн
211 грн - 10%

Знаете ли вы, когда человечество первый раз вкусило колбасы? Знаете ли вы, что изобретение венской сосиски вызвало в свое время негодование у цеха немецких колбасников? Так ли опасны фосфаты и нитриты? Как приготовить колбасу на собственной кухне? А как построить свое производство? А также, что случилось с мини-пигом по имени Хамон? Неожиданные исторические факты, рассказы из полной тягот и авантюр фермерской жизни в России, технологии и рецепты – все это найдет читатель в аппетитном труде «Колбасология», посвященном, как следует из названия, одному из самых любимых продуктов на нашем столе.

Автор книги – один из лучших колбасников России, человек энциклопедических знаний в области гастрономии Андрей Куспиц. «Колбасология» открывает серию его трудов, посвященных базовой потребности человека – еде. Но эта базовая потребность преломляется в авторской философии, трансформируясь через удовольствие в творчество, и в итоге становится настоящим искусством.

В формате PDF A4 сохранен издательский дизайн.



Текст книги переведён с оригинала с использованием системы искусственного интеллекта. В основном перевод точный и понятный, но иногда возможны некорректные выражения или отдельные слова, оставшиеся без перевода. После получения заказа, претензии по качеству перевода не принимаются.
ФИО Автора
Куспиц Андрей
Язык
Украинский
Возраст
16
Серия
Кулинарное открытие (Эксмо)
Дата выхода
2020

Отзывы

Оценка: 


2024-11-25

Неймовірна подорож у світ ковбас!

"Колбасология" - це не просто книга про ковбаси, це справжня подорож в історію та культуру цього улюбленого продукту. Андрій Куспиц вдало поєднує наукові факти з особистими історіями, що робить читання захоплюючим і пізнавальним. Я дізнався багато нового про історію ковбас, технології їх виробництва та навіть про етичні питання, пов'язані з харчуванням. Рецепти, які наводяться в книзі, надихнули мене спробувати приготувати ковбасу вдома, і я не шкодую про це! Це справжня знахідка для всіх гурманів і любителів кулінарії. Рекомендую всім!

Оценка: 


2024-11-15

Захоплююча та пізнавальна!

"Колбасология" - це книга, яка відкриває нові горизонти для всіх, хто цікавиться гастрономією. Андрій Куспиц вміло поєднує історію, культуру та технології виробництва ковбас, що робить її читання справжнім задоволенням. Я був вражений, дізнавшись про історичні факти, які я ніколи не чув раніше, і це додало глибини моєму розумінню цього продукту. Рецепти дуже доступні, і я вже спробував приготувати кілька видів ковбаси вдома. Результат перевершив усі мої очікування! Рекомендую цю книгу всім, хто любить смачну їжу і хоче дізнатися більше про її приготування.

Оценка: 


2024-05-25

Чудова книга для домашніх кулінарів!

"Колбасология" - це справжня знахідка для тих, хто хоче навчитися готувати ковбаси вдома. Куспиц ділиться своїми знаннями та досвідом, що робить цю книгу не лише пізнавальною, але й практичною. Я спробував кілька рецептів, і вони вийшли просто відмінними! Крім того, історичні факти та анекдоти про ковбаси роблять читання ще більш цікавим. Я вважаю, що ця книга повинна бути в бібліотеці кожного, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Відмінна робота!

Оценка: 


2023-04-05

Не зовсім те, що очікував

Я придбав "Колбасологію" з надією дізнатися більше про технології виробництва ковбас, але, на жаль, книга виявилася більш історичною, ніж технічною. Хоча деякі факти були цікавими, я б хотів більше практичних порад і детальних інструкцій. Деякі розділи були занадто загальними і не давали достатньо інформації для тих, хто серйозно хоче займатися ковбасним виробництвом. Можливо, ця книга більше підійде для загального ознайомлення з темою, але не для професіоналів.

Оценка: 


2022-09-12

Книга з потенціалом, але з недоліками

"Колбасология" має безумовно цікаві моменти та багато корисної інформації, але, на жаль, деякі розділи виглядають поверхнево. Я очікував більше деталей про процеси виробництва та технології, які використовуються в ковбасному бізнесі. Переклад тексту, хоча і якісний, іноді викликав труднощі в розумінні, що заважало повноцінному сприйняттю матеріалу. Проте, книга все ще варта уваги, особливо для тих, хто тільки починає знайомитися з темою. Я б рекомендував її, але з обережністю.

Напишите свой отзыв

Книга Колбасология. Колбасное производство: ремесленное и домашнее

Знаете ли вы, когда человечество первый раз вкусило колбасы? Знаете ли вы, что изобретение венской сосиски вызвало в свое время негодование у цеха немецких к...

Напишите свой отзыв

Еще книги этой тематики