Book The best pizzas of America
All love pizza! And like about her to talk, in fact pizza is this biggest-selling in the world dish. In a book the Best pizzas of America Vladimir Давыдов with coauthors described dough and pizzas in the regions of America - from Detroit to Chicago, from New York to California, with all possible variants of sauces, cheeses, ingredients and топпингов. From a 5 milliard of pizzas 3 milliards in a year are baked in America. Here the new types of test, styles of pizza, formats of service, give birth : "Take and bake", "Do" directions - корочка-парбейк. Читайте-учитесь-делайте-зарабатывайте! Basic formula of business : Knowledge of Action are Income.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias, Митрофанов Artem
- Number of pages
- 223
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Soft
- Age
- 16
- Release date
- 2019
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
06/12/2022
Справжня піца-енциклопедія!
Книга "Кращі піци Америки" - це справжній подарунок для всіх любителів цього смачного страви! Володимир Давидов та його команда вдало зібрали в одному виданні величезну кількість рецептів, які охоплюють різні регіони Америки. Кожен розділ занурює читача в атмосферу, де народжуються нові стилі піци - від класичних Нью-Йоркських до оригінальних Детройтських. Я був вражений різноманіттям інгредієнтів, соусів та технік приготування, які автори пропонують. Крім того, книга містить цікаві факти про історію піци в Америці, що робить її не лише кулінарним посібником, а й захоплюючим чтивом. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, загальна якість тексту залишається високою. Я вже спробував кілька рецептів, і вони вийшли просто неймовірними! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче не лише насолоджуватись піцою, а й навчитися її готувати на професійному рівні!