book type

Book Grocerypl. Why a brain creates taste of meal and as to manage this

LU595953

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
132 UAH
119 UAH - 10%
About a meal we are important to know everything: what she is colors, which she is on a smell and taste, whether her texture and temperature are pleasant. In fact on the basis of these knowledge we make decision about that, costs or does not cost it I am, whether will satisfy this dish our physiological necessities. Practically all feeling that we test influence on perception of taste, past experience and with whom we ate that or another dish.Grocerypl (science about the taste feeling) not tries "by force" to substitute a meal by more useful, she is sent to that, how a man perceives her taste. A professor Gordon Шеперд considers that we can not only get used to more healthy food but also not feel itself here so, as though constantly we sacrifice something. To obtain it, there will be to enter in an error a brain and to compel him to think, for example, that boiled more delicious than fried. But as to do it - an author will tell books.Attention! The information contained in a book can not serve as replacement of consultation of doctor. Before the feasance of any recommendable actions it is necessary to be consulted with a specialist.A publishing design is stored in the format of PDF A4.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Шеперд Gordon
Language
Ukrainian
Age
12
Series
рЕволюция in medicine. Most loud and surprizing opening
Release date
2012

Reviews

Grade 


11/20/2023

Нейрогастрономія: революційний підхід до смаку їжі

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі гастрономії та нейробіології. Професор Гордон Шеперд майстерно поєднує науку та кулінарію, пояснюючи, як наш мозок сприймає смак і як ми можемо використовувати це знання для покращення нашого харчування. Я дізнався, що на сприйняття смаку впливають не лише смакові рецептори, але й кольори, запахи, текстура та навіть температура їжі. Автор надає практичні поради про те, як обманути свій мозок, щоб полюбити здоровішу їжу, не відчуваючи при цьому жодних жертв. Книга написана зрозумілою мовою, і навіть складні наукові концепції подані доступно. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, загальне враження від читання залишилося позитивним. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче глибше зрозуміти, як працює наш мозок у контексті харчування, і знайти нові способи насолоджуватися здоровою їжею!

Write your review

Book Grocerypl. Why a brain creates taste of meal and as to manage this

About a meal we are important to know everything: what she is colors, which she is on a smell and taste, whether her texture and temperature are pleasant. In fact on the basis of these knowledge we accept реше...

Write your review

More books on this topic