book type

Book Smoking of meat

LU565705

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
5  
15 UAH
14 UAH - 10%
In a book all necessary information is presented about that, how to begin to smoke meat in domestic terms and prepare the refined dishes. The great number of recipes it will be helped to satisfy any taste. With the help of not too difficult technology you will be able to make happy itself and near original delicious dishes.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Language
Ukrainian
Age
6
Series
Yet more delicious and simpler
Release date
2014

Reviews

Grade 


03/04/2025

Відмінний ресурс для домашніх кухарів!

Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто хоче навчитися коптити м'ясо вдома. Я завжди думав, що це складний процес, але завдяки зрозумілим інструкціям та покроковим рецептам, я зміг легко освоїти цю техніку. Мої спроби копчення м'яса стали справжнім хітом на сімейних зібраннях! Чудова книга, яка допоможе вам розширити свої кулінарні горизонти. Обов'язково рекомендую всім, хто любить смачну їжу!

Grade 


02/24/2025

Книга з потенціалом, але з недоліками

Ця книга має багато корисної інформації про копчення м'яса, але, на жаль, переклад не завжди на висоті. Деякі фрази звучать дивно, і це може відволікати від процесу читання. Проте, якщо ви готові ігнорувати ці недоліки, ви знайдете безліч цікавих рецептів і порад. Я спробував кілька з них, і результати були вражаючими! Сподіваюся, що в наступних виданнях автор виправить ці недоліки, адже книга має великий потенціал.

Grade 


02/16/2025

Не зовсім те, що очікував

Я купив цю книгу, сподіваючись знайти нові унікальні рецепти для копчення м'яса, але, на жаль, більшість з них виявилися досить стандартними. Хоча інформація про технології копчення корисна, я б хотів бачити більше креативності у рецептах. Також, як і багато інших, я помітив деякі проблеми з перекладом, які трохи ускладнювали розуміння тексту. Книга може бути корисною для новачків, але для досвідчених кухарів вона може не дати нічого нового.

Grade 


01/22/2023

Неймовірний посібник для гурманів!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі копченого м'яса. Автор детально описує всі етапи процесу, від вибору м'яса до його копчення, що робить цю книгу ідеальною для початківців. Рецепти прості у виконанні, але дають вражаючі результати! Я вже спробував кілька рецептів, і всі вони вийшли надзвичайно смачними. Навіть мої друзі, які не є великими поціновувачами м'яса, були в захваті від смаку! Рекомендую всім, хто хоче порадувати себе та близьких смачними стравами!

Grade 


12/01/2022

Чудова книга для початківців!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям! Я ніколи раніше не коптив м'ясо, але завдяки чітким інструкціям та простим рецептам я зміг освоїти цю техніку. Кожен рецепт супроводжується детальними поясненнями, що робить процес зрозумілим навіть для тих, хто лише починає свій кулінарний шлях. Я вже спробував кілька рецептів, і вони вийшли просто неймовірними! Книга дійсно надихає на нові кулінарні експерименти. Рекомендую всім, хто хоче порадувати себе та своїх близьких смачними стравами!

Write your review

Book Smoking of meat

In a book all necessary information is presented about that, how to begin to smoke meat in domestic terms and prepare the refined dishes. Great number of recipes will help ouds...

Write your review

More books on this topic