
Book About that is in Greece
Ice and flame, megalopolis and village, myth and way of life clash on the pages of new gastronomic history. We take the Peter rose, replant it in hot soil of Greece look, that turned out.This book - not for the rapid reading, her it is necessary to savour for months, and even for years. An author will load you in the atmosphere of the Greek colour with by a great number tastes and feeling.you will leave in a trip on an ancient city and begun to whirl in a merry-go-around events, centuries-old traditions and unique gastronomic combinations. Very personal look to the Greek culture through the prism of history and cookery.ATTENTION: an atrocious appetite and desire to roll wines can wake up during reading!
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Федорова Катя
- Language
- Ukrainian
- Age
- 16
- Series
- Meal, cities, histories. Books with taste of trips
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Goose-grass
137 UAH
124 UAH
Book Emergency navigation "according...
98 UAH
89 UAH
Book All is possible
171 UAH
154 UAH
Book What is Madeira
98 UAH
89 UAH
Book On foot autonomically. Reference...
171 UAH
154 UAH
Book My Portugal. From the notebook...
127 UAH
115 UAH
Book Chickens do not fly (collection)
92 UAH
83 UAH
Book On the banks of Bosporus....
132 UAH
119 UAH
Book Office pilot. Celestial...
98 UAH
89 UAH
Book Listening animals. History of...
127 UAH
115 UAH
01/06/2024
Гастрономічна подорож, яка залишає слід у серці
Ця книга - справжня знахідка для тих, хто хоче зануритися в атмосферу Греції, відчути її колорит і смак. Автор майстерно поєднує міфи та повсякденність, створюючи унікальну гастрономічну історію, яка захоплює з перших сторінок. Кожен розділ - це нова пригода, де читач може відчути себе частиною грецької культури, насолоджуючись описами традиційних страв, ароматів та звуків. Це не просто книга, а справжня кулінарна подорож, яка спонукає до роздумів і смакування. Читати її потрібно повільно, насолоджуючись кожним словом, адже кожен абзац наповнений емоціями та враженнями. Хоча переклад іноді має свої недоліки, це не заважає насолоджуватися текстом. Рекомендую всім, хто цінує не лише їжу, а й культуру, історію та традиції!