
Book About that is in Greece
Ice and flame, megalopolis and village, myth and way of life clash on the pages of new gastronomic history. We take the Peter rose, replant it in hot soil of Greece look, that turned out.This book - not for the rapid reading, her it is necessary to savour for months, and even for years. An author will load you in the atmosphere of the Greek colour with by a great number tastes and feeling.you will leave in a trip on an ancient city and begun to whirl in a merry-go-around events, centuries-old traditions and unique gastronomic combinations. Very personal look to the Greek culture through the prism of history and cookery.ATTENTION: an atrocious appetite and desire to roll wines can wake up during reading!
- Name of the Author
- Федорова Катя
- Language
- Russian
- Age
- 16
- Series
- Meal, cities, histories. Books with taste of trips
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Goose-grass
137 UAH
124 UAH
Book Emergency navigation "according...
98 UAH
89 UAH
Book All is possible
171 UAH
154 UAH
Book What is Madeira
98 UAH
89 UAH
Book On foot autonomically. Reference...
171 UAH
154 UAH
Book My Portugal. From the notebook...
127 UAH
115 UAH
Book Chickens do not fly (collection)
92 UAH
83 UAH
Book On the banks of Bosporus....
132 UAH
119 UAH
Book Office pilot. Celestial...
98 UAH
89 UAH
Book Listening animals. History of...
127 UAH
115 UAH
12/08/2022
Просто захоплююча книга, яка переносить вас до Греції з першої с
"Про те, що є в Греції" - це справжнє літературне діамантове джерело для тих, хто цікавиться грецькою культурою, їжею та історією. Автор майстерно поєднав у цій книзі міфологію, побут та гастрономію, розкриваючи перед читачем унікальний світ Греції через призму смаків та ароматів. Читаючи цю книгу, ви мов переноситеся до стародавніх вуличок Афін, де кожен камінчик має свою історію, а кожен страва - свою таємницю. Відчуття, які ви отримуєте, читаючи цю книгу, неможливо передати словами - це потрібно відчути на власній шкірі. Рекомендую цю книгу всім любителям грецької культури, гастрономічних подорожей та просто гарної літератури!