book type

Book That we ate in the USSR. Recipes on all times

LU237146

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
137 UAH
124 UAH - 10%
The new book of known culinary блогера Inna Метельской-Шереметьевой is sanctified to the nostalgic theme of soviet kitchen the recipes of that she collected during the numerous journeys through this country. The Untransient classics and original authorial recipes - the most interesting history stands after each of them, that an author is able to tell as nobody - merrily and with light. To prepare on recipes from this book enthrallingly and very simply, in fact an author always chooses accessible foods, simple receptions and faultless combinations of tastes.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Метельская-Шереметьева Inna
Language
Ukrainian
Age
16
Series
Cookery. I am. To read. To love
Release date
2017

Reviews

Grade 


04/14/2024

Ностальгія та смак радянської кухні в одній книзі!

Книга "Що ми їли в СРСР" від Інни Метельської-Шереметьєвої - це справжня знахідка для тих, хто любить не лише готувати, а й згадувати смачні моменти з минулого. Автор майстерно поєднує ностальгію з сучасними кулінарними тенденціями, пропонуючи читачеві не лише класичні рецепти, а й оригінальні варіації, які легко приготувати вдома. Я особисто знайшов багато улюблених страв з дитинства, і кожен рецепт супроводжується цікавою історією, що робить процес приготування ще більш захоплюючим. Хоча переклад тексту іноді має незначні недоліки, це не заважає насолоджуватись читанням. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче зануритися в атмосферу радянської кухні та відкрити для себе нові смаки!

Write your review

Book That we ate in the USSR. Recipes on all times

A new book by the famous culinary blogger Inna Metelskaya-Sheremetyeva is dedicated to the nostalgic theme of Soviet cuisine, the recipes of which she collected during...

Write your review

More books by this author

More books on this topic