
Book That we ate in the USSR. Recipes on all times
The new book of known culinary блогера Inna Метельской-Шереметьевой is sanctified to the nostalgic theme of soviet kitchen the recipes of that she collected during the numerous journeys through this country. The Untransient classics and original authorial recipes - the most interesting history stands after each of them, that an author is able to tell as nobody - merrily and with light. To prepare on recipes from this book enthrallingly and very simply, in fact an author always chooses accessible foods, simple receptions and faultless combinations of tastes.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Метельская-Шереметьева Inna
- Language
- Ukrainian
- Age
- 16
- Series
- Cookery. I am. To read. To love
- Release date
- 2017
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
04/14/2024
Ностальгія та смак радянської кухні в одній книзі!
Книга "Що ми їли в СРСР" від Інни Метельської-Шереметьєвої - це справжня знахідка для тих, хто любить не лише готувати, а й згадувати смачні моменти з минулого. Автор майстерно поєднує ностальгію з сучасними кулінарними тенденціями, пропонуючи читачеві не лише класичні рецепти, а й оригінальні варіації, які легко приготувати вдома. Я особисто знайшов багато улюблених страв з дитинства, і кожен рецепт супроводжується цікавою історією, що робить процес приготування ще більш захоплюючим. Хоча переклад тексту іноді має незначні недоліки, це не заважає насолоджуватись читанням. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче зануритися в атмосферу радянської кухні та відкрити для себе нові смаки!