
Book Vegetable caviar and лечо. We prepare, as professionals!
Us now will not surprise green goods in winter, but those, that were grown on an own summer residence and stored in number of different ways, nothing will replace. Our book intends to those, who wants to try anything a new. She will acquaint beginning hostesses with the elements of canning, and will prompt experience, that it is yet possible to prepare from vegetables.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Серикова Galina Alekseevna
- Language
- Ukrainian
- Age
- 12
- Series
- Кулинарные секреты (Рипол)
- Release date
- 2014
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
04/13/2022
Неймовірна книга для всіх любителів домашньої консервації!
Ця книга "Овочева ікра та лечо. Готуємо як професіонали!" стала для мене справжнім відкриттям. Вона не лише пропонує безліч смачних і оригінальних рецептів, але й знайомить читачів з основами консервації, що є надзвичайно корисним для початківців. Я завжди прагнула зберегти смак літа на зиму, і ця книга допомогла мені зрозуміти, як правильно обирати овочі, готувати їх і зберігати. Рецепти прості у виконанні, а результати завжди радують! Однак варто зазначити, що переклад тексту, хоча й якісний, іноді містить неточності, які можуть викликати деякі труднощі. Проте це не заважає насолоджуватися процесом приготування. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче експериментувати на кухні та насолоджуватися смачною домашньою їжею!