Book Pizza-business: pizzeria, delivery service, productive complex

LU050861
Ukrainian
In stock
4  
239 UAH
216 UAH - 10%
How are the successful objects of пицца-бизнеса opened? What is a difference in between a pizzeria and delivery service? From what to begin including in pizza-business? Is delivery the most profitable format in пицца-бизнесе Russia, does not it? How to organize a productive complex, where will dough be made for Your pizzerias? Detailed answers for these and other questions - in the new book of Vladimir and Evgeny Давыдова, specialists on пицца-бизнесу, authors of book Pizza-business. From a test to the prepared pizza. Technologies, decisions, ingredients .

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias
Number of pages
403
Language
Ukrainian
Cover
Soft
Age
12
Release date
2018

Reviews

Grade 


02/26/2025

Не виправдала очікувань

На жаль, книга "Піца-бізнес" не виправдала моїх очікувань. Я сподівався на більш глибоке занурення в тему та практичні поради, але багато інформації виглядає поверхневою. Деякі розділи містять повторення, а інші - недостатньо детальні. Переклад також залишає бажати кращого, що ускладнює розуміння тексту. Я б рекомендував цю книгу лише тим, хто вже має певний досвід у бізнесі і шукає загальні ідеї, але не варто очікувати глибоких інсайтів.

Grade 


09/28/2024

Важливі, але не завжди зрозумілі поради

Книга "Піца-бізнес" містить багато корисної інформації, але, на жаль, не всі поради були для мене зрозумілі. Деякі розділи виглядають занадто технічними, і я, як початківець, не зміг повністю зрозуміти, як реалізувати ці ідеї на практиці. Також переклад тексту залишає бажати кращого, що ускладнює сприйняття. Проте, я вважаю, що книга може бути корисною для тих, хто вже має певний досвід у бізнесі та шукає нові ідеї для розвитку. Я б рекомендував її, але з обережністю

Grade 


10/07/2023

Незамінний посібник для підприємців у сфері харчування!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі піца-бізнесу. Володимир і Євгеній Давидови детально розкривають всі аспекти відкриття та ведення успішної піцерії, починаючи від вибору концепції до організації виробничого процесу. Я отримав безліч корисних порад щодо оптимізації доставки та створення якісного продукту. Особливо вразила частина про виробничий комплекс - це справжня знахідка для тих, хто хоче контролювати якість своїх інгредієнтів. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, загальна якість інформації та практичні поради роблять цю книгу незамінною для всіх, хто мріє про свій бізнес у сфері піци!

Grade 


01/05/2023

Чудова книга для тих, хто хоче розпочати свій бізнес!

Ця книга є справжнім посібником для тих, хто мріє про власну піцерію чи службу доставки. Автори надають чіткі та зрозумілі рекомендації щодо всіх етапів відкриття бізнесу, включаючи вибір місця, постачальників, маркетинг та управління. Я особливо оцінив розділ про організацію виробничого комплексу, оскільки це дозволяє зрозуміти, як забезпечити якість продукції. Хоча є деякі недоліки в перекладі, загалом книга варта уваги і може стати відправною точкою для успішного бізнесу у сфері піци!

Write your review

Book Pizza-business: pizzeria, delivery service, productive complex

How are the successful objects of пицца-бизнеса opened? What is a difference in between a pizzeria and delivery service? From what to begin including in pizza-business? Delivery is...

Write your review

More books by this author

More books on this topic