
Book Pizza-business, part is 4. 110 recipes. Sauces for pizza. Decorations for pizza after baking
In a book those parts are described pizzas that determine taste of finish product. It is sauces and "decorations", id est топпинги added on pizza already after baking. 110 prepared recipes of sauces : red or tomato (59) and white or without the tomatoes (19) boiled (52) and not варенных (26), pesto (11) and сальса (1), and also the prepared "decorations" - mushrooms, vegetables, oils and sauces. Recipes over of preparation of the most popular white sauces (are first brought creamy Альфредо and sauce on the basis of cheese of рикотта). A necessity is shown of application of "decorations", doing pizza healthier and more attractive for customers.
- Name of the Author
- Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias, Заварин Oleg, Брусенская of Julius, Нерубенко Nikolay
- Language
- Russian
- Age
- 12
- Release date
- 2019
Reviews
Відмінна книга для шанувальників піци та гастрономічних експерим
"Піца-бізнес, частина 4" - це справжнє скарбниця рецептів, які допоможуть вам створити найсмачніші соуси та "прикраси" для піци. Завдяки 110 рецептам ви зможете розширити свій кулінарний арсенал і здивувати близьких та друзів оригінальними смаками. Особливо вражають різноманітність соусів - від класичних до екзотичних, а також ідеї для "прикрас", які зроблять вашу піцу неперевершеною. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість та оригінальність у кулінарії!
More books on this topic
Book Big sales on webinars and...
123 UAH
111 UAH
Book Control of losses is in a shop
215 UAH
194 UAH
Book Forbes 09-2020
113 UAH
102 UAH
Book Pizza-business. Part 8. A...
120 UAH
108 UAH
Book Own online store on Instagram
73 UAH
66 UAH
Book How to convert a visitor into a...
119 UAH
108 UAH
Book Pizzaiolo Tutorial
138 UAH
125 UAH
Book Dropshipping and Shopify
122 UAH
110 UAH
Book We open the enterprise
30 UAH
27 UAH
Book Plan of SEO- of victory for your...
30 UAH
27 UAH
11/08/2022
Не вражає
Хоча книга містить велику кількість рецептів соусів та "прикрас" для піци, мене трохи розчарувала їхня оригінальність та складність. Деякі рецепти здаються занадто загальними і вже відомими, а іноді навіть складними для виконання в домашніх умовах. Крім того, деякі ідеї для "прикрас" можуть бути непрактичними або не дуже смачними для багатьох людей. Я сподівався побачити більше креативних та оригінальних підходів до приготування соусів та "прикрас" для піци. Але, можливо, ця книга буде корисною для початківців у гастрономії, які шукають базові рецепти.