Book Safety of feed. However to poison guests in a restaurant. All true about ХАССП
In this book you will not find retelling of normative documents and standards. An author will tell that little, that today seems important in area of technology of food safety. This technology is unblameless, but it that the best for today, that will help to understand the question of safety of feed will prompt, how to apply knowledge at work and even in the way of life.Why for you are not procedures and practices of ХАССП inculcated? Why you need ХАССП and what it will be in your benefit? That does mean to inculcate ХАССП and how to apply him in practice?In a book you will find answers for these and many other questions.
- Name of the Author
- Кривошонок Константин
- Number of pages
- 218
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2019
Reviews
More books on this topic
Book HR- marketing. How to do your...
133 UAH
120 UAH
Book A profession is a...
114 UAH
103 UAH
Book Mother, I тимлид! Practical...
134 UAH
121 UAH
Book From a developer to the leader
131 UAH
118 UAH
Book Designing an IoT platform for...
83 UAH
75 UAH
Book Bases of the deep educating
135 UAH
122 UAH
Book Zone of victory
122 UAH
110 UAH
Book Integration technologies...
135 UAH
122 UAH
Book Information management
126 UAH
114 UAH
Book Handbook of the project-manager....
112 UAH
101 UAH
10/12/2022
Безцінна книга для всіх, хто цікавиться безпекою живлення!
"Безпека живлення. Як не отруїти гостей в ресторані" - це дійсно важливе та актуальне видання, яке розкриває суть технології ХАССП і її застосування в сфері харчової безпеки. Автор зробив величезну роботу, роз'яснюючи складні аспекти цієї технології простими та зрозумілими словами. Книга не лише допомагає зрозуміти, чому важливо впроваджувати процедури ХАССП, але й надає чіткі вказівки, як це зробити на практиці. Читаючи це видання, ви отримаєте відповіді на багато питань, пов'язаних з безпекою харчування, і зможете застосувати ці знання як на роботі, так і в побуті. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться безпекою харчування та хоче дізнатися більше про ХАССП!