Book Clever gene. What meal needs to our DNA
"Clever gene. What meal needs to our DNA" are the revolutionary opening in area of эпигенетики written with a simple and clear language. Between a meal, beauty and health is direct intercommunication. The information contained in food is able to include or turn off the markers of mutations in our DNA. Understanding how the system functions, each of us can not simply change the future, we can finally win in a genetic lottery!
- Name of the Author
- Шэнахан Кэтрин
- Number of pages
- 260
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Series
- You that you eat
- Release date
- 2008, 2016
Reviews
Ця книга - справжнє скарбниця знань про здоров'я та харчування!
"Розумний ген. Яка їжа потрібна нашій ДНК" - це дивовижний науковий твір, який розкриває перед читачем неймовірні можливості впливу харчування на наш генетичний код. Автор детально розглядає взаємозв'язок між їжею, здоров'ям та генами, розкриваючи таємниці епігенетики простою та доступною мовою. Ця книга надихає на зміни в харчуванні та ставленні до власного здоров'я, вказуючи на те, що ми маємо вплив на свій генетичний долі. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться здоровим способом життя та хоче зрозуміти, як зміни у харчуванні можуть позитивно вплинути на їхнє майбутнє!
More books on this topic
Book Selfish gene
220 UAH
198 UAH
Book Extended phenotype: long hand of...
128 UAH
116 UAH
Book Genetics for 1 hour
78 UAH
71 UAH
Book Sum of biotechnology. Guidance...
171 UAH
154 UAH
Book Genetics of genius
195 UAH
176 UAH
Book Supergene. What is your DNA...
137 UAH
124 UAH
Book Molecular-genetic mechanisms of...
98 UAH
89 UAH
Book Genome. An autobiography of kind...
293 UAH
264 UAH
Book Medical biology and general...
141 UAH
127 UAH
Book "Man perfect" : from eugenics to...
98 UAH
89 UAH
08/22/2023
Не вражає
Книга "Розумний ген. Яка їжа потрібна нашій ДНК" може розчарувати тих, хто очікує від неї глибоких наукових досліджень та новаторських відкриттів. Хоча автор спробував пояснити складні теми епігенетики простою мовою, але деякі розділи здаються занадто спрощеними та поверхневими. Крім того, деякі інформаційні блоки можуть бути вже відомі тим, хто вже має базові знання в галузі харчування та генетики. Тим не менш, ця книга може бути корисною для початківців у вивченні епігенетики та здорового харчування.