
Book Japanese kitchen. Accessible, quickly, deliciously
In Country of an ascending sun the special attention is spared a healthy feed, therefore she occupies one of the first places in the world on life-span. In preference to soft and useful food, Japaneses extremely rarely suffer from an ovenweight and diseases related to him. The traditional dishes of the Japanese kitchen not so are difficult in preparation, as can appear on the face of it. Mainly - to have at necessary foods and gentlefolks a hand some rules. In this book you will find the recipes of the Japanese kitchen, able to surprise that near and guests.
- Name of the Author
- Семенова Svetlana Vladimirovna
- Language
- Russian
- Age
- 12
- Series
- Alphabet of national cookery
- Release date
- 2013
Reviews
Шедевр японської кухні!
Ця книга - справжнє відкриття для всіх шанувальників східної культури та здорового харчування. Автор докладно розповідає про особливості японської кухні, її користь для здоров'я та секрети приготування традиційних страв. Рецепти представлені доступно і зрозуміло, що дозволяє навіть початківцям легко готувати смачні та корисні страви. Кожен рецепт - це справжнє шедевр, який дарує смакові відчуття та радує очі красивим поданням. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість, смак та здорове харчування!
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
03/23/2024
Не вражає
Книга "Японська кухня. Доступно, швидко, смачно" залишає бажати кращого. Хоча автор і намагався донести особливості та користь японської кухні, але вона не вражає своєю оригінальністю та глибиною. Рецепти, які представлені в книзі, можуть здатися занадто простими та загальними, не додаючи нічого нового у світі кулінарії. Також відсутні деякі інноваційні підходи до приготування страв. Якщо ви шукаєте щось більш цікаве та незвичайне, то ця книга може вас розчарувати. Але для початківців у готуванні японських страв вона може бути корисною.