
Book Armenian kitchen. Accessible, quickly, deliciously
Culinary traditions of Armenia take beginning in deep antiquity. A basic feature and dignity of kitchen of this country is sharp taste of food, that is arrived at by the use of the different seasonings, spices and greenery. Many dishes have a difficult method of preparation, including a few variants of thermal treatment. But there are simple recipes not requiring plenty of time.The popular are presented in this book Armenian dishes that a both experience and beginning hostess will be able to prepare.
- Name of the Author
- Семенова Svetlana Vladimirovna
- Language
- Russian
- Age
- 12
- Series
- Alphabet of national cookery
- Release date
- 2013
Reviews
Занурення у вірменську культуру через кулінарію!
"Вірменська кухня. Доступно, швидко, смачно" - це не просто збірник рецептів, а справжнє подорож у світ вірменської культури через смаки та аромати. Кожен рецепт в книзі - це окрема історія, яка розкриває перед читачем усю глибину та різноманітність вірменської кухні. Автор вдало поєднав традиційні рецепти з сучасними кулінарними тенденціями, що робить книгу цікавою для будь-якої аудиторії. Після вивчення цієї книги я відчув себе справжнім гурманом та експертом в вірменській кухні. Рекомендую кожному, хто цінує смачну їжу та відкриття нових кулінарних традицій!
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
09/25/2022
Неймовірна книга для шанувальників гастрономічних відкриттів!
"Вірменська кухня. Доступно, швидко, смачно" - це справжнє відкриття для всіх, хто цікавиться кулінарією різних народів. Автор детально розкриває особливості вірменської кухні, подаючи читачеві не лише рецепти, але й історичні та культурні відомості про кожне блюдо. Широкий вибір страв, від простих до складних, дозволяє кожному знайти щось смачне та цікаве для себе. Завдяки цій книзі я відкрив для себе нові смаки і традиції, які з радістю втілюю у своїй кулінарній практиці. Рекомендую цю книгу як вірменським гурманам, так і тим, хто любить експериментувати у кулінарії!