Book By bones. Dividing the food industry
The food industry has invented a lot of tools for itself: from simple tricks to sophisticated modern technologies. All of them help to reduce the cost of production. extend the shelf life and make the product pleasant to the eye and touch. As a result, store-bought food looks beautiful and has a long shelf life. That's just us. buyers have no idea about that. how and by what means this is achieved.Here is a book, the author of which managed to penetrate into many secrets of food production. From it you will learn:- why vegetables and fruits in the store look so fresh?- how do technologists ensure that you experience the same familiar taste every time?< p>- why are yogurts, cereals and salads not as harmless as they seem?- is it even possible to find safe food on store shelves?
- Name of the Author
- Блайтмэн Джоанна
- Number of pages
- 299
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Series
- Range of interests of Denis Пескова
- Release date
- 2015
Reviews
More books on this topic
Book Atlas of health of backbone and...
118 UAH
107 UAH
Book Astronomy on fingers. For...
137 UAH
124 UAH
Book Brain and soul. As nervous...
135 UAH
122 UAH
Book Scientific journalism as...
122 UAH
110 UAH
Book Strategy of indirect actions
131 UAH
118 UAH
Book How to read and understand...
220 UAH
198 UAH
Book Psychology for 5 minutes
108 UAH
98 UAH
Book Cheshire smile of cat Шредингера...
137 UAH
124 UAH
Book Viruses. Drivers of evolution....
220 UAH
198 UAH
Book Sapiens. Short history of humanity
118 UAH
107 UAH
10/15/2022
Ця книга - обов'язкова для всіх, хто цікавиться тим, що потрапля
"По кісточках" - це дивовижний детектив, який розкриває всі таємниці харчової індустрії, які раніше були приховані від нас, звичайних покупців. Автор здійснив неймовірну розкриття, розповідаючи про те, як виробники досягають красивого вигляду та тривалого терміну придатності продуктів, а також якими способами намагаються зберегти природний смак. Кожен розділ книги - це нове відкриття, яке допомагає краще зрозуміти, що ми їмо щодня. Після прочитання цієї книги ви точно подивитесь на продукти в магазинах по-іншому, а можливо, навіть зміните свої харчові звички. Рекомендую "По кісточках" всім, хто цікавиться своїм здоров'ям та хоче знати більше про те, що їсть!