
Book Dishes from the bread machine
On Rus of hostess baked bread independently, and this ability was very valued. But progress does not cost in place, and today bread can be bought in any supermarket. In spite of it, experience hostesses mastered such useful domestic device a long ago, as хлебопечка. His most comfortable function is preparation of zymic dough, from that it is possible to do both bread and wares intended for baking in an oven. In this book the simple recipes of delicious bread are presented with additions and without them, and also pies, cakes, rolls and маффинов.
- Name of the Author
- Зайцева Irene Aleksandrovna
- Language
- Russian
- Age
- 12
- Series
- Alphabet of domestic cookery
- Release date
- 2012
Reviews
Не вражає
Хоча книга містить безліч рецептів та порад щодо випічки з хлібопічки, вона, на жаль, не вразила мене своєю оригінальністю та новизною. Багато рецептів здаються стандартними та вже відомими, а деякі поради можуть бути знайомі тим, хто вже має досвід випічки. Я сподівався побачити більше креативних підходів та неочікуваних поєднань інгредієнтів. Тим не менше, книга буде корисною для тих, хто тільки починає вивчати мистецтво випічки та хоче мати під рукою надійний довідник з рецептами.
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
12/13/2023
Неймовірно корисна книга для початківців та досвідчених майстрів
Як шанувальник домашньої випічки, я в захваті від цієї книги. Вона містить широкий вибір рецептів на будь-який смак - від класичного дріжджового хліба до солодких кексів та ароматних булочок. Автор детально пояснює кожен етап приготування, що дозволяє навіть початківцям легко розібратися у процесі. Я вже випробував декілька рецептів і результат виправдав всі очікування - смачний, ароматний хліб, щойно вийнятий з хлібопічки, просто неперевершений! Рекомендую цю книгу всім, хто цінує домашню випічку та хоче спробувати щось нове!