book type

Book Veterinary and sanitary examination. Part 2. Biological safety of raw materials and products of animal origin

LR514179

Select the language of the book:

Russian
In stock
2  
156 UAH
141 UAH - 10%
The manual was prepared in accordance with the requirements of the State Educational Standard of Higher Professional Education for the training of an engineer in the specialties 260301.65 - "Technology of meat and meat products", 260602.65 - "Food engineering of small enterprises" in the direction of preparation 260100.62 - "Technology of food products", with the requirements of the Federal State Educational Standard of Higher Professional Education in the direction of preparation 260200.62 - "Food products of animal origin". The basics of biosafety of raw materials and products of animal origin in zooanthroponoses, zoonoses, parasitic diseases, food toxicosis and toxic infections are outlined.
Name of the Author
Ежков Владимир Олегович, Ежкова Асия Мазетдиновна, Ежкова М. С.
Language
Russian
Release date
2013

Reviews

Grade 


09/20/2023

Необхідний посібник для студентів та фахівців галузі

"Ветеринарно-санітарна експертиза. Частина 2. Біологічна безпека сировини та продуктів тваринного походження" - це дійсно важливий посібник для тих, хто вивчає технології харчування та ветеринарну медицину. Автори детально розглядають питання біологічної безпеки у виробництві продуктів тваринного походження, надаючи чітку та доступну інформацію про вимоги та стандарти. Цей посібник стане незамінним джерелом знань для студентів та фахівців галузі, допомагаючи їм розуміти та застосовувати сучасні методи та підходи до ветеринарно-санітарної експертизи. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться безпекою харчових продуктів та їх виробництвом!

Grade 


03/13/2023

Відмінний посібник для студентів та фахівців у галузі ветеринарн

"Ветеринарно-санітарна експертиза. Частина 2. Біологічна безпека сировини та продуктів тваринного походження" - це дійсно цінний ресурс для тих, хто цікавиться біологічною безпекою у галузі харчування. Автори докладно розглядають всі аспекти ветеринарно-санітарної експертизи, надаючи студентам та фахівцям необхідні знання для успішної роботи у цій галузі. Посібник відповідає всім вимогам Державного стандарту та ФГОС, що робить його незамінним джерелом інформації для навчання та практики. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться ветеринарією та безпекою харчових продуктів!

Write your review

Book Veterinary and sanitary examination. Part 2. Biological safety of raw materials and products of animal origin

The manual was prepared in accordance with the requirements of the State Educational Standard of Higher Professional Education for the training of an engineer in the specialties 260301.65 - "Technology of meat and meat products", ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic