Book King of eclairs

LR496757
Russian
In stock
3  
166 UAH
150 UAH - 10%
Which eclair to choose? Let's all! Stunning author's recipes for shu, classic eclairs and eclairs with craquelin from the pastry chef, a graduate of the Parisian school of confectionery art, blogger and host of master classes from Moscow to Sydney Saba Janjgava. Coffee and cherry, honey and berry, pear tatin and praline. How about a salty eclair "Mandarin - Duck Pate"? The king of eclairs treats!
Name of the Author
Джанджгава Саба
Number of pages
345
Language
Russian
Cover
Soft
Age
16
Series
Culinary opening (Эксмо)
Release date
2019

Reviews

Grade 


04/03/2024

Не вражає

Як любитель солодкого, я сподівався на більше від "Короля еклерів". Авторські рецепти, хоч і цікаві, але деякі з них здаються занадто складними для виконання в домашніх умовах. Крім того, деякі із запропонованих варіантів еклерів можуть бути незвичними для багатьох смаків. Чекав більше на класичні рецепти та практичні поради, але зустрів більше експериментів та неочікуваних поєднань. Для шанувальників нетрадиційних смаків ця книга може бути цікавою, але мені вона не зовсім підійшла.

Grade 


03/28/2024

Книга, яка розкриває всю красу та різноманітність світу еклерів!

"Король еклерів" - це справжнє втілення мрії для любителів цього неперевершеного десерту. Авторські рецепти від шеф-кондитера Сабы Джанджгави дозволяють кожному шанувальнику солодощів створити шедеври власної кулінарії. Від класичних варіацій до неймовірних експериментів зі смаками - кожен знайде щось для себе. Книга не лише надихає на кулінарні витівки, але й дарує можливість відчути себе справжнім майстром кондитерського мистецтва. Рекомендую "Короля еклерів" всім, хто цінує смачну їжу та власні кулінарні досягнення!

Grade 


03/04/2024

Відмінна книга для тих, хто любить солодке!

"Король еклерів" - це справжній скарб для всіх, хто не уявляє свого життя без цього витонченого десерту. Рецепти, запропоновані у книзі, дозволяють кожному шанувальнику кондитерського мистецтва створити справжні шедеври, які не лише розкажуть про ваш талант, а й розрадять ваші смакові рецептори. Від класичних еклерів до екзотичних смакових поєднань - тут є все, що потрібно для солодкого задоволення. Чудова книга, яку рекомендую всім, хто цінує вишуканість та смак!

Write your review

Book King of eclairs

Which eclair to choose? Let's all! Stunning author's recipes for shou, classic eclairs and eclairs with craquelin from the pastry chef, a graduate of the Paris school ...

Write your review

More books on this topic