book type

Book Dumplings and manti, chebureks and belyashi

LR444460

Select the language of the book:

Russian
In stock
2  
22 UAH
20 UAH - 10%
On the pages of this book a reader will find the best recipes of meat dumplings, мантов, chebureks and беляшей prepared from the various types of test with the different filling.
Name of the Author
Зайцев Victor Borisovich
Language
Russian
Age
12
Release date
2008

Reviews

Grade 


09/09/2023

Неймовірна книга для шанувальників смачної та ситної кухні!

"Пельмені і манти, чебуреки і беляши" - це справжнє відкриття для тих, хто любить готувати та насолоджуватися смаком улюблених страв. Автор пропонує широкий вибір рецептів з різними видами тесту і начинками, що дозволяє кожному знайти щось на свій смак. Чіткі пояснення крок за кроком допомагають легко впоратися з готуванням навіть початківцям. Завдяки цій книзі ви зможете порадувати себе та близьких справжніми шедеврами кулінарного мистецтва. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує домашню затишність та смачну їжу!

Grade 


03/11/2022

Не вражає

Книга "Пельмені і манти, чебуреки і беляши" залишає бажати кращого. Хоча автор пропонує широкий вибір рецептів, але деякі з них здаються занадто загальними та неоригінальними. Бракує глибини та новаторства у підході до готування цих страв. Деякі пояснення можуть бути недостатньо детальними для тих, хто тільки починає вивчати кулінарію. Якщо ви шукаєте щось більш цікаве та незвичайне у своїй кулінарній практиці, то ця книга може вас розчарувати. Але для початківців вона може бути корисною основою.

Write your review

Book Dumplings and manti, chebureks and belyashi

On the pages of this book a reader will find the best recipes of meat dumplings, мантов, chebureks and беляшей prepared from the various types of test with different начи...

Write your review

More books by this author

More books on this topic