Book Dumplings and manti, chebureks and belyashi
On the pages of this book a reader will find the best recipes of meat dumplings, мантов, chebureks and беляшей prepared from the various types of test with the different filling.
- Name of the Author
- Зайцев Victor Borisovich
- Number of pages
- 307
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Age
- 12
- Release date
- 2008
Reviews
Не вражає
Книга "Пельмені і манти, чебуреки і беляши" залишає бажати кращого. Хоча автор пропонує широкий вибір рецептів, але деякі з них здаються занадто загальними та неоригінальними. Бракує глибини та новаторства у підході до готування цих страв. Деякі пояснення можуть бути недостатньо детальними для тих, хто тільки починає вивчати кулінарію. Якщо ви шукаєте щось більш цікаве та незвичайне у своїй кулінарній практиці, то ця книга може вас розчарувати. Але для початківців вона може бути корисною основою.
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
09/09/2023
Неймовірна книга для шанувальників смачної та ситної кухні!
"Пельмені і манти, чебуреки і беляши" - це справжнє відкриття для тих, хто любить готувати та насолоджуватися смаком улюблених страв. Автор пропонує широкий вибір рецептів з різними видами тесту і начинками, що дозволяє кожному знайти щось на свій смак. Чіткі пояснення крок за кроком допомагають легко впоратися з готуванням навіть початківцям. Завдяки цій книзі ви зможете порадувати себе та близьких справжніми шедеврами кулінарного мистецтва. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує домашню затишність та смачну їжу!