
Book Advanced bartender guide
The profession of бартендера changed. A competition, as well as everywhere, resulted in the explosive height of demand on a competence. Getting up of prices on the lease of the commercial real estate, enhanceable expectations of investors from their investments in barins and restaurants and, in particular, requirements of consumers travelling all over the world, resulted in that бартендеру already it is simple not enough to be pleasant with guests and able to prepare a few classic cocktails.From some pores much more is required. Бартендер must fully manage taste of cocktails. In particular, he must be able to introduce in them a that creative stroke that will do them unique. His cocktails must have the style and aim. They must affect people for living.Certainly, quality not necessarily is the synonym of difficult technologies. There always were the simplest, but high-gastronomic recipes, genius of that consisted in combination of the foods created for each other. But, in general unit, today a technological level grows continuously. In order that to surprise, something a new is required all the time. Present бартендер must know all ingredients and all methodologies of preparation of cocktails. He must be both a botanist and distiller. He must be able to taste, make combinations, to think of, create.A "guide advanced Бартендера" is this guidance for the new generation of professionals. For those, who dreams to get around perfection.This book is created in an order to present inspiration and motivation to them. On her pages told about those directions that anchorwomen of бартендеры - our contemporaries are traced in the researches in the art of миксологии. With hope on that it will help to take place to someone from great бартендеров of morrow.This guide on миксологии is intended for бартендеров, that aim to attain progress in the art. He serves as the necessary adding to "Bible of Barman", by submitting the most modern methods of serve and technique of preparation of cocktails : from most difficult to very simple. With him you will learn to prepare the mixed drinks of new generation, that will be liking to same to the demanding guests.
- Name of the Author
- Евсевский Fedor
- Language
- Russian
- Age
- 18
- Release date
- 2018
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
07/28/2023
Гід просунутого Бартендера - незамінна книга для кожного, хто пр
Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто цікавиться мистецтвом міксології та бажає підняти свої навички в галузі бартендерства на новий рівень. Автор докладно розкриває сучасні тенденції та вимоги до бартендерів, наголошуючи на важливості креативності та унікальності у створенні коктейлів. Цей гід не лише надихає, але й надає конкретні поради та рецепти для досягнення успіху у світі барного мистецтва. Завдяки цій книзі ви дізнаєтеся про найсучасніші методики приготування коктейлів, зможете розширити свої знання про інгредієнти та техніки, а також навчитесь творити справжні шедеври, які зачарують навіть найвибагливіших гостей. "Гід просунутого Бартендера" - це не просто книга, це джерело натхнення та мотивації для кожного, хто мріє про досягнення великих висот у своєму професійному житті. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне вдосконалити свої навички та стати справжнім професіоналом у світі барного мистецтва!