Book How to become a restaurateur Profit Rules
"How to become ресторатором. Rules of receipt of income" are this practical manual on creation of restaurant business. A book stage-by-stage tells about the evolution of personality of restaurant manager on the concrete applied examples, shows, as attitude of manager changes toward tasks, problems and duties in transition from one position to other, as his thinking is transformed.This research will be useful to all to the businessmen, aspiring to capture the art of creation of HR- of brand that will allow to sell workplaces in companies as product. The information presented in a book will teach system to make decision, effectively to manage people and processes, to develop a company on international standards.An author of book Максат Ишанов is the known businessman, ресторатор, passing a way from бариста in Coffee Bean to the leader of subdivisions, and then and whole networks of restaurants of GOODMAN, "Филимонова and Янкель", "Якитория", "Two sticks", Lambic, now partner in a managing company Upster.
- Name of the Author
- Ишанов Максат Бяшимович
- Number of pages
- 158
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Age
- 16
- Release date
- 2020
Reviews
Не відповідає очікуванням
Хоча книга "Як стати ресторатором. Правила отримання прибутку" містить безсумнівно корисну інформацію для підприємців у галузі гастрономії, мене трохи розчарувала її форма подачі. Автор, можливо, міг би більше уваги приділити практичним прикладам та кейсам, які б допомогли краще зрозуміти та уособити отриману інформацію. Деякі розділи здаються занадто теоретичними та віддаленими від реальних ситуацій, з якими стикаються ресторатори у повсякденній практиці. Тим не менш, книга має свою цінність і може бути корисною для тих, хто шукає загальний огляд аспектів ресторанного бізнесу.
More books on this topic
Book Management by the hygiene of...
132 UAH
119 UAH
Book Флетчеризм. What is it, or As I...
112 UAH
101 UAH
Book Textbook of Food- of...
128 UAH
116 UAH
Book Alphabet of our feed
125 UAH
113 UAH
Book Cafe, bar, restaurant. Key...
113 UAH
102 UAH
Book How to get delivery of meal....
123 UAH
111 UAH
Book Pizza-business. Part 7. The best...
123 UAH
111 UAH
Book Textbook of manager of pizzeria
126 UAH
114 UAH
Book Smart fasting. The scientific...
118 UAH
107 UAH
Book Management by the hygiene of...
132 UAH
119 UAH
12/10/2022
Незамінна книга для майбутніх рестораторів!
"Як стати ресторатором. Правила отримання прибутку" - це справжній скарб для тих, хто мріє власного ресторанного бізнесу. Автор поетапно розкриває всі аспекти створення та управління рестораном, поділяючись власним досвідом та практичними порадами. Книга не лише надає інформацію про ефективне управління людьми та процесами, але й допомагає розвивати компанію за міжнародними стандартами. Читаючи цей посібник, ви зможете опанувати мистецтво створення HR-бренду та забезпечити успішний розвиток свого бізнесу. Рекомендую цю книгу всім, хто мріє про власний ресторан та успішну кар'єру в гастрономічній сфері!