Book Factory-kitchen: own business or outsourcing
Opening of own production is the higher stage of development of restaurant business. For ресторатора a start of factory-kitchen is a main battle that can make off a grandiose triumph or inglorious defeat. The book of Irene Карякиной will help preparing to this fight professionals a weigh up the pros and cons, to estimate the forces, seriously to think about strategy of business and eventually to learn to think and work in industrial scales, but not on space of one kitchen.
- Name of the Author
- Карякина Irene Yuriy
- Number of pages
- 300
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2017
Reviews
More books on this topic
Book Sincere service
254 UAH
229 UAH
Book First-class service as...
139 UAH
126 UAH
Book Community management
141 UAH
127 UAH
Book Help a client! Correspondence...
49 UAH
45 UAH
Book Operating director. Force of...
1,123 UAH
1,011 UAH
Book Why you? As correct to explain...
126 UAH
114 UAH
Book Why you? As correct to explain...
135 UAH
122 UAH
Book Channels of sales
128 UAH
116 UAH
Book Restaurant business is in small...
131 UAH
118 UAH
Book 120 instruments of the local...
127 UAH
115 UAH
03/31/2022
Фантастичний посібник для амбіційних рестораторів!
Книга "Фабрика-кухня: свій бізнес або аутсорсинг" від Ірини Карякиної - це справжній скарб для тих, хто мріє про власне виробництво у сфері ресторанного бізнесу. Автор докладно розкриває всі аспекти запуску фабрики-кухні, починаючи від аналізу ринку та вибору стратегії, і закінчуючи організацією виробництва та управлінням персоналом. Читаючи цю книгу, ви отримаєте не лише теоретичні знання, а й практичні поради та реальні кейси успішних підприємців. Цей посібник допоможе вам підготуватися до важливого етапу розвитку бізнесу, уникнути помилок та зробити власний бізнес ще успішнішим. Рекомендую цю книгу всім, хто мріє про власне виробництво у галузі ресторанного бізнесу!