Book Feast

LR333438
Russian
In stock
1  
205 UAH
185 UAH - 10%
The special attitude toward a kitchen and meal pierces all books of Vladimir Сорокина, but only in "Feast a theme of meal is central and exposed all-round. Materialization of metaphor is a favourite authorial reception - as good as possible befits for research of cultural and symbolic sense of hunger and satiation. Through the prism of meal an author looks over human relations and passions, classic works and traditional styles Russian literature, last history and utopian future.A book was entered by thirteen bright and very different texts. Among them there is "Nastia - one of эпатажных things of Сорокина, causing indignation of adherents of morality the frank stage of cannibalism| "Horse Soup is a psychological portrait of man ninetieth on the example of history of one dependence| of "Ю is the first stone in building of "Манараги, image of the world of high kitchen as closed association requiring complete renunciation.The "feast written in 2000 fastened after Сорокиным glory of writer setting free Russian literature, - that, who almost from the ground up created a language, she was able to talk that about material, subzero, shameful and perceptible.A book contains an unprintable bad language.A publishing design is stored in the format of PDF A4.
Name of the Author
Сорокин Vladimir Georgievich
Number of pages
372
Language
Russian
Cover
Soft
Age
18
Release date
2001

Reviews

Grade 


01/31/2023

Бенкет - це шедевр, який вразить ваше уявлення про літературу та

Ця книга - справжнє літературне діамантове джерело для тих, хто цінує не лише вміння писати, а й мистецтво готувати та насолоджуватися їжею. Володимир Сорокін вдало поєднав у "Бенкеті" мистецтво слова з мистецтвом готування, розкриваючи перед читачем унікальний світ кулінарних смаколиків та літературних шедеврів. Кожен текст у цій книзі - це окремий шедевр, який зачаровує своєю глибиною, символікою та емоційністю. "Бенкет" - це не лише збірка оповідань, а справжнє подорож у світ смаку та почуттів, де кожен кулінарний шедевр переплітається з літературним мистецтвом. Рекомендую цю книгу всім шанувальникам вишуканої літератури та вишуканої кухні - вона точно зачарує вас своєю унікальністю та глибиною!

Write your review

Book Feast

The special attitude toward a kitchen and meal pierces all books of Vladimir Сорокина, but only in "Feast a theme of meal is central and exposed all-round. Овеществ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic