Book Wine and meal. Short course for gourmets
There are "Wine and meal in a gift encyclopaedia. Short course for gourmets" the best articles of the most popular magazine entered about guilt in Russia of Simple Wine News. To pick up wine to any, even most unusual to the meal not too difficult, if to know basic principles of connection of Wiens and dishes. Basic rules are presented in a book, graphic инфографика about combination of different types of Wiens with cheeses, marine products, meat delicacies, by paste with different sauces etc., certificates on to the main national dishes and wines of different countries and regions and great number of useful advices for the most different meals, from a picnic to the banquet.Ten of types of fishes, meat, cheeses and marine products, recipes and masterclasss, and also the unique tables of compatibility of foods with wines will help to do your choice always blameless.
- Name of the Author
- Collective of authors
- Number of pages
- 179
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Age
- 18
- Series
- Simple Wine News. Simply about the best wines
- Release date
- 2015
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
10/06/2022
Відмінна книга для справжніх гурманів і любителів вина!
"Вино і їжа. Короткий курс для гурманів" - це справжнє скарбниця знань і порад для тих, хто цінує вишуканість у їжі та вині. Автори цієї енциклопедії вдало поєднали теоретичні знання про поєднання вин і страв з практичними порадами та рецептами. Читаючи цю книгу, ви дізнаєтеся про основні принципи підбору вин до різних страв, а також зможете знайти інформацію про сполучуваність вин з різноманітними продуктами - від сирів до морепродуктів. Унікальні таблиці сполучуваності продуктів з винами допоможуть вам зробити правильний вибір під час будь-якої трапези, незалежно від того, чи це буде пікнік на природі чи вечірній банкет. Рекомендую цю книгу всім шанувальникам вишуканої їжі та вина, які хочуть розширити свої знання та вдосконалити свої кулінарні навички!