Книга Вино і їжа. Короткий курс для гурманів
У подарункову енциклопедію "Вино і їжа. Короткий курс для гурманів" увійшли кращі статті найпопулярнішого журналу про провину в Росії Simple Wine News. Підібрати вино до будь-якої, навіть найнезвичнішої їжі не так вже складно, якщо знати основні принципи з'єднання вин і блюд. У книзі представлені основні правила, інфографіка про поєднання різних типів вин з сирами, морепродуктами, м'ясними делікатесами, пастою з різними соусами і тому подібне, довідки по головним національним блюдам і винам різних країн і регіонів і безліч корисних порад для самих різних трапез, від пікніка до банкету.Десятки видів риб, м'яса, сирів і морепродуктів, рецепти і майстер-класи, а також унікальні таблиці сполучуваності продуктів з винами допоможуть зробити ваш вибір завжди бездоганним.
- ФІО Автора
- Коллектив авторов
- Кількість сторінок
- 179
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 18
- Серія
- Simple Wine News. Просто про кращі вина
- Дата виходу
- 2015
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2022-10-06
Відмінна книга для справжніх гурманів і любителів вина!
"Вино і їжа. Короткий курс для гурманів" - це справжнє скарбниця знань і порад для тих, хто цінує вишуканість у їжі та вині. Автори цієї енциклопедії вдало поєднали теоретичні знання про поєднання вин і страв з практичними порадами та рецептами. Читаючи цю книгу, ви дізнаєтеся про основні принципи підбору вин до різних страв, а також зможете знайти інформацію про сполучуваність вин з різноманітними продуктами - від сирів до морепродуктів. Унікальні таблиці сполучуваності продуктів з винами допоможуть вам зробити правильний вибір під час будь-якої трапези, незалежно від того, чи це буде пікнік на природі чи вечірній банкет. Рекомендую цю книгу всім шанувальникам вишуканої їжі та вина, які хочуть розширити свої знання та вдосконалити свої кулінарні навички!