Book Bread maker. Collection of the best recipes
Shops sell miniature bread machines specialized in baking various types of bread at home. The bread machine will easily bake both ordinary bread and with fried onions, dried mushrooms or tomatoes, baked peppers, crispy bacon, smoked meat or grated cheese and herbs, strawberry bread or bread with mango. You can cook sweet muffins with chocolate, fruits or berries in it, cook jam, jam or marmalade.You will learn how to do this from this book.
- Name of the Author
- Плотникова Татьяна Fedorovna
- Number of pages
- 478
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Age
- 12
- Series
- Modern cookery for life
- Release date
- 2013
Reviews
Не вражає
Книга "Хлібопічка. Колекція найкращих рецептів" залишає бажати кращого. Хоча автор намагався охопити широкий спектр рецептів для хлебопічки, але деякі з них здаються занадто загальними та неоригінальними. Бракує детальності у поясненнях процесу приготування, а деякі рецепти можуть бути складними для початківців. Я сподівався побачити більше креативних підходів та оригінальних ідей, але, на жаль, книга не виправдала моїх очікувань. Тим не менш, для тих, хто шукає базові рецепти та поради, ця книга може бути корисною.
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
04/25/2022
Неймовірна книга для шанувальників домашнього хлібопічення!
"Хлібопічка. Колекція найкращих рецептів" - це справжній скарб для тих, хто любить готувати свій власний хліб вдома. Автор детально описує процес випікання різних сортів хліба в хлебопечці, розкриваючи всі секрети та тонкощі цього процесу. Завдяки цій книзі ви зможете насолодитися ароматом свіжого хліба, приготованого власноруч, і спробувати найрізноманітніші рецепти - від класичного хліба до екзотичних варіацій зі смаженою цибулею, сушеними грибами та іншими неочікуваними інгредієнтами. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість, смак та теплу атмосферу домашньої пекарні!