Book Lozenges
Pastila (to beginning of XX of century wrote - "post-silt", id est that постлано, is spread, it was related to technology of making of pastila) is a sweet dish of the Russian kitchen (it is known with XIV of century, id est behaves to the Old Russian kitchen). First mentioned in "Домострое": "постела" and deed of Ivan Грозного from 1578 in Кирилло-Белозерский monastery: "post-silt" are "dainties from baccate juice".
For Apple devices, a computer with iTunes installed is required to play the file correctly.
- Name of the Author
- Картаев Paul, Махарадзе Вахтанг
- Number of pages
- 233
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Series
- Sweet life
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
09/26/2022
Пастилки - це справжнє диво солодощів, яке переносить нас у світ
Ця книга - справжній скарб для любителів гастрономічних відкриттів та традиційних рецептів. Автор детально розкриває історію походження пастилок, розповідає про технологію їх виготовлення та ділиться найсмачнішими рецептами цього десерту. Завдяки цій книзі читач може не лише дізнатися багато цікавого про пастилки, але й самостійно спробувати приготувати їх вдома, дотримуючись рекомендацій та порад автора. Кожен розділ книги - це окрема подорож у світ ароматів та смаків, яка зачаровує та надихає на кулінарні експерименти. Рекомендую цю книгу всім шанувальникам солодкого та традиційної кулінарії - вона точно вас зачарує!